«Τιτανομαχία»: Η Sharon Stone «σφάζει» με το γάντι τη Madonna επειδή την χαρακτήρισε «μετριότητα»

Η επική απάντηση της ηθοποιού στην βασίλισσα της ποπ

Η Sharon Stone «σφάζει» με το γάντι τη Madonna

Mε μια επική δημόσια της ανάρτηση στα social media, η Sharon Stone απάντησε με τον πιο… κατάλληλο τρόπο στην Madonna, ανταποδίδοντας της τους χαρακτηρισμούς περί «μετριότητας».

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν μετά την δημοσίευση μιας προσωπικής επιστολής της Madonna την οποία είχε γράψει στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Η επιστολή αυτή απευθυνόταν στον τότε αγαπημένο της, John Enos.

Ο Enos, πούλησε πρόσφατα αυτή την επιστολή σε δημοπρασία, και με τη σειρά του ο νέος ιδιοκτήτης την έφερε στο φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να πέσει στην αντίληψη της Sharon Stone.

Στην επιστολή της αυτή, η βασίλισσα της ποπ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι τόσο αναμφισβήτητα απογοητευτικό να διαβάζω ότι η Γουίτνεϊ Χιούστον έχει τη μουσική σταδιοδρομία που εγώ θα επιθυμούσα να είχα και ότι η Σάρον Στόουν έχει την κινηματογραφική καριέρα που δεν θα έχω ποτέ. Όχι επειδή θέλω να είμαι αυτές οι γυναίκες, αλλά γιατί προτιμώ να πεθάνω, γιατί είναι τόσο τρομερά μέτριες και πάντα προβάλλονται σα δείγματα αρετής και αυτού του είδους οι μετρήσεις επιμένουν να με ταπεινώσουν».

Η ΕΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ STONE

H Sharon Stone η οποία να σημειώσουμε πως έχει πολύ ψηλό δείκτη ευφυϊας, έσφαξε με το γάντι την Madonna, γράφοντάς της:

«Αγαπημένη μου Madonna..Πρώτον, νομίζω ότι είναι παράλογο που κάποιος δημοσιεύει τις ιδιωτικές σας επιστολές. Επομένως δημοσιεύω και εγώ δημοσίως.Ξέρεις ότι είμαι φίλη σου. Έχω ευχηθεί σε κάποιες προσωπικές στιγμές να ήμουν μία ροκ σταρ... αισθάνθηκα όσο μέτρια με περιέγραψες. Γνωρίζουμε και οι δύο, όπως μόνο αυτοί που έχουν επιβιώσει τόσο πολύ καιρό γνωρίζουν, ότι το να μας ανήκει η μετριότητά μας είναι ο μόνος τρόπος να μας ανήκει η δύναμή μας. Για να γίνουμε αυτό που έχουμε γίνει και δύο μας. Σε αγαπώ και σε λατρεύω. Δεν θα γίνω πικρόχολη απέναντί σου διεισδύοντας στη δική σου προσωπική διαδρομή.Sharon».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top