Σάκης Ρουβάς: Τα τρία βραβεία στην Κύπρο, η έκπληξη και η αφιέρωση στην Κάτια Ζυγούλη (ΦΩΤΟ)

Λίγες ημέρες μετά το γάμο του

Τα βραβεία του Ρουβά στην Κύπρο

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Σάκης Ρουβάς καθώς λίγες ημέρες μετά το γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη, κατέκτησε ακόμα μία κορυφή στα SUPER MUSIC AWARDS 2017 το βράδυ της Τετάρτης, αφού με τα βραβεία που του απονεμήθηκαν έγινε ο πιο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερα από 35 βραβεία σε 27 χρόνια κορυφαίας πορείας.



Ο Σάκης Ρουβάς κατέκτησε το βραβείο "Καλύτερου Ποπ/Ροκ Τραγουδιστή" με το κοινό να τον αποθεώνει και τη διοργάνωση να του επιφυλάσσει μία έκπληξη αφού παραδοσιακή ορχήστρα και χορευτές έστησαν ένα γαμήλιο Κυπριακό γλέντι, με τον Σάκη να συμμετέχει στους χορούς και να αφιερώνει την έκπληξη στην Κάτια Ζυγούλη που βρισκόταν στο κοινό!

Στη συνέχεια ο Σάκης παρέλαβε, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, το βραβείο "ALL TIME FAN FAVOURITE" από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη του Survivor. 

Ένα βραβείο από το κοινό που μέσα από ξεχωριστή ψηφοφορία στην ιστοσελίδα των βραβείων ανέδειξε αυτόν που αγαπάει και στηρίζει περισσότερο!

Ο Κορυφαίος Καλλιτέχνης τιμήθηκε επίσης με το βραβείο "Συνολικής Προσφοράς" για την ουσιαστική του προσφορά στον χώρο της μουσικής, από τον Χρύσανθο Τσουρούλη CEO του συγκροτήματος ΔΙΑΣ.  

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς απογείωσε το κοινό στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου με ένα medley με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και φυσικά με το νέο του super hit "Απόλυτος Έρωτας"!





 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top