Ο Μαυρίδης διέψευσε ότι είπε αλκοολική την Παπαρίζου και το περιοδικό τον άδειασε με ηχητικό ντοκουμέντο!

Πόλεμος μεταξύ του You Weekly και του μουσικού παραγωγού

Τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για την πρώην σύντροφό του, Έλενα Παπαρίζου, στο You Weekly, προσπάθησε να «μαζέψει» σε νέα του συνέντευξη ο Τόνι Μαυρίδης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, ο  μουσικός παραγωγός και συνθέτης είχε ισχυριστεί ότι η ποπ τραγουδίστρια αντιμετώπισε στο παρελθόν πρόβλημα εθισμού με το αλκοόλ. Ωστόσο, σε νέα τηλεοπτική του συνέντευξη, στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», τόνισε ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του και ότι έχει σκοπό να κινηθεί νομικά.

«Έγινε μια μεγάλη παρερμηνεία σε όλο αυτό το πράγμα. Έχω λάβει τα μέτρα μου και τις επόμενες μέρες θα μιλήσει και ο δικηγόρος μου. Δεν ειπώθηκαν τα πράγματα έτσι ακριβώς», δήλωσε ο Τόνυ Μαυρίδης. 

Το περιοδικό μετά από αυτές τις δηλώσεις πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Τόνυ Μαυρίδης υποστηρίζει ότι η Έλενα Παπαρίζου υπήρξε εθισμένη στο αλκοόλ.

«Σηκώθηκε και έφυγε, πήγε στη Σουηδία, για να κάνει τις θεραπείες της, αυτές που έπρεπε να κάνει. Όχι δεν περίμενα εγώ να γυρίσει.  Είχαμε πει ότι χωρίζουμε», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Η σύζυγός του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, τόνισε: «(Ο Τόνυ) την περίμενε να έρθει για να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά». Τότε ο Τόνυ Μαυρίδης πρόσθεσε: «Ναι, μέχρι να γίνει καλά, γιατί είχε το θέμα το γνωστό! Πήγε να γίνει καλά».

Η δημοσιογράφος τότε Τζώρτζια Συρίχα τον ρώτησε: «Το γνωστό θέμα το γράφουμε; Τι είναι το γνωστό;». «Τον αλκοολισμό. Το ποτό ναι. Πήγε σε αποτοξίνωση», της απάντησε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν δεν αναγνωρίζει πια την Έλενα Παπαρίζου. «Ναι. Σκέφτομαι μέσα μου και λέω....», είπε ο Τόνυ Μαυρίδης. Τότε η δημοσιογράφος του είπε: «Πώς έδωσες 12 χρόνια από τη ζωή σου....». «Αυτό ναι! Άλλος άνθρωπος ήταν, εκτός και αν ήμουν τόσο τυφλός».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top