Αναμφισβήτητα το πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού που έχει κλέψει την παράσταση είναι η τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός, Μαρίνα Σάττι!

Η δημιουργός της «Μάντισσας» (η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού που σαρώνει στο Youtube) εμφανίστηκε στον Κήπο του Μεγάρου το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου.

Ο Κήπος γέμισε «Fonέs». Oκτώ κορίτσια διάλεξαν αγαπημένα τους κομμάτια και αφέθηκαν στις μελωδίες τους συμπαρασύροντας τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο μουσικό τους κάλεσμα. 

Οι Fonέs είναι οι: Ειρήνη Αραμπατζή, Ευγενία Λιάκου, Ερασμία Μαρκίδη, Βιργινία Φραγκούλατζη, Άννη Ντουμούζη, Έλενα Παπαδημητρίου, Ελένη Ποζατζίδου, Μαρίνα Σάττι.

Mετά την εμφάνισή της στο Ηρώδειο – η οποία απέσπασε θερμές κριτικές- στη συναυλία της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας για τα 20 χρόνια δημιουργίας και μελέτης πάνω στα ηχοχρώματα της Μεσογειακής μουσικής, η Μαρίνα Σάττι με την κρυστάλλινη φωνή της έδειξε για μια ακόμα φορά ότι ανταποκρίνεται σε κάθε μουσικό είδος.

Η performance της, γεμάτη ενέργεια, ξεσήκωσε το κοινό. 

Τη βραδιά άνοιξαν οι Jusu Foli & Senegal Rhythm, τέσσερις καλλιτέχνες από τη Σενεγάλη και την Ελλάδα (Ndioba ngom, Αss Τhiam, Γιώργος Χριστάκης, Jeffree Diop).

Η βραδιά συνεχίστηκε με 8 «Fonεs» που φλέρταραν με «πνευστά» και «μπάσο» και η ενέργειά τους πάνω στην σκηνή μετέτρεψε την βραδιά σε μια μουσική γιορτή. Το πολυφωνικό group, παρότι νεοσύστατο, μετρά ήδη σημαντικές συνεργασίες ( Ηρώδειο, Ν.Κυπουργός, Π.Παυλίδης, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ, TEDx Academy '16 κ.α.).