Ήταν χρόνια μαζί και ποτέ δεν επιδίωξαν η σχέση τους να απασχολήσει τα μέσα. Ωστόσο, ανά διαστήματα ο Σταύρος Νιάρχος και η Jessica Hart έπαιζαν στα tabloids και στα περιοδικά.

Όλοι μιλούσαν για τον έρωτά τους που ξεκίνησε το 2011 και «στοιχημάτιζαν» ότι το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Όμως, ο Έλληνας κροίσος και το μοντέλο αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με το περιοδικό NW, που αναφέρει ως αιτία χωρισμού την άρνηση του κληρονόμου να ορίσει ημερομηνία γάμου.

Μάλιστα, το 31χρονο μοντέλο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Μύκονο, ενώ η αδελφή της, Ashley, σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειχνε το διάσημο μοντέλο φαίνεται να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής.

Σφραγίδα στο χωρισμό τους μπήκε μετά από τη δήλωση που έκανε ο εκπρόσωπος του super model, στη Daily Mail Australia. «Επιβεβαιώνω το χωρισμό. Είναι φιλικός, οι δυο τους παραμένουν φίλοι και η Jessica δεν έχει υπάρξει πιο ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.