Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή ο Κορνέλ!

Το τηλεφώνημα για βοήθεια του υπαλλήλου του ξενοδοχείου

 Μια σειρά από φωτογραφίες, από το δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή, ο Chris  Cornell έδωσε η αστυνομία του Ντιτρόιτ.

Σε αυτό το σημείο, να υπενθυμίσουμε ότι ο διάσημος μουσικός, frontman των Soundgarden, βρέθηκε νεκρός στις 18 Μαΐου στη σουίτα του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit όπου είχε καταλύσει εκείνος και το συγκρότημά του.

«Η αιτία του θανάτου κρίθηκε ότι είναι η αυτοκτονία δι' απαγχονισμού. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί», ανέφερε η υπηρεσία, μετά την αρχική νεκροψία-νεκροτομή.

Σε τοξικολογική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος μουσικός, είχε καταναλώσει μια σειρά από φαρμακευτικές ουσίες.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες από το εσωτερικό της σουίτας, συμπεριλαμβάνεται και το αντικείμενο, ένα όργανο γυμναστικής, με το οποίο ο άτυχος μουσικός απαγχονίστηκε.

Το τηλεφώνημα για βοήθεια του υπαλλήλου του ξενοδοχείου

Η σύζυγος του, Chris Cornell, Vicky προσπαθούσε να τον εντοπίσει εκείνο το βράδυ, αλλά οι προσπάθειες της έπεφταν στο κενό. Έτσι ζήτησε από τον σωματοφύλακά του Martin Kristen να ψάξει να τον βρει.

«Μπήκα και η πόρτα του μπάνιου ήταν μισάνοιχτη. Μπορούσα να δω τα πόδια του», δήλωσε ο Martin Kristen.

Στις φωτογραφίες από το δωμάτιο που αυτοκτόνησε ο Chris Cornell φαίνονται οι δύο πόρτες που ο Martin έσπρωξε για να τον βρει στο μπάνιο. Οι πόρτες στο δωμάτιό του ήταν ξεκλείδωτες.

Στο δωμάτιο μια ακουστική κιθάρα ήταν τοποθετημένη πάνω σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι, ενώ στο δωμάτιο υπήρχε και ένα σκισμένο αεροπορικό εισιτήριο.

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα που έκανε υπάλληλος ξενοδοχείου στις 12:56. «Υπάρχει αναίσθητος πελάτης στο δωμάτιο 1136», ακούγεται να λέει, με τον χειριστή στο κέντρο της αστυνομίας να τον ρωτά αν αναπνέει και εκείνον να του απαντά όχι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top