Για το χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε η Ελένη Χατζίδου τόσο στις κάμερες που τη συνάντησαν στο λαμπερό πάρτι του Youweekly το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Χατζίδου, όσο και στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ότι χώρισα, χώρισα, και δεν το κρύβω! Το μόνο που έχω να σας πω είναι να σας παραπέμψω στο νέο μου τραγούδι «Εγώ θα βγω και θα τα σπάσω, εγώ θα βγω και θα γιορτάσω», είπε και πρόσθεσε: «Η κοπέλα που βγήκε είναι κοινή μας φίλη πάρα πολλά χρόνια, τώρα φυσικά και θα προχωρήσει το παλικάρι στη ζωή του!» είπε, πετώντας τις σπόντες της για τον πρώην σύντροφό της.

Παρούσα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η τραγουδίστρια συμπλήρωσε σχετικά: «Είμαι αυθόρμητη, όταν πρωτοξεκίνησα, νόμιζα ότι μπορούσα να λέω ότι σκέφτομαι., Ε τι θα παίζουμε τώρα; Είναι γεγονός ο χωρισμός! Θα σου πω τι έγινε ακριβώς, γιατί μιλήσαμε, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες». Και συνέχισε: «Περάσαμε πολύ καλά, τον αγαπώ σαν άνθρωπο, επειδή δεν είναι καθόλου του χώρου, δεν ξέρει, μου είπε εγώ δεν έδωσα πουθενά συνέντευξη, του λέω σήκωσες τηλέφωνο; Μου λέει ναι, του λέω κακώς! Μου είπε ότι απλά με ρώτησαν αν χωρίσαμε, του είπα ναι, με ρώτησε αν θα τα ξαναβρούμε, του είπα δεν νομίζω και τέλος! Δεν ξέρει όπως εγώ που δεν σηκώνω καν τηλέφωνα».

Μάλιστα, πέταξε και «ατάκες» όλο νόημα, λέγοντας: «Ήταν λίγο περίεργο και αστείο που βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο! Είχε ένας φίλος μου γενέθλια και πέρασα από εκεί για 20 λεπτά. Χαιρετηθήκαμε λίγο, την κοπέλα την ξέρω λίγο, είναι τελείως κολλητή του η Βαλέρια η Χοψονίδου, δεν είμαστε εμείς φίλες. Εγώ τα περιμένω όλα, όταν χωρίζεις με κάποιον, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλει, καθένας χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του! Εγώ τώρα έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, και θέλω να πάω ακόμη ένα βήμα παραπάνω!».