Το δικό της σχόλιο πάνω στην κριτική που είχε κάνει η Ελένη Βιτάλη στον Αντώνη Ρέμο και στην Πάολα έκανε η Κατερίνα Στανίση. αναφέρθηκε στην κριτική που είχε ασκήσει η Ελένη Βιτάλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου η τραγουδίστρια μίλησε για τις μεγάλες φωνές που συναντά στα ταξίδια της, ανά την Ελλάδα. «Συναντώ κάτι φωνές! Πολύ καλές φωνές! Δεν πιάνουνε μπάζα σου λέω όλοι αυτοί που βγαίνουνε, τίποτα, μέτριες, κάτω του μετρίου!», είπε.

Και συνέχισε αναφερόμενη στα όσα είπε η συνάδελφός της για τους Ρέμο – Πάολα. «Η Βιτάλη είναι μεγάλη τραγουδίστρια, έχει μεγάλη πείρα και γνώσεις γύρω από τη μουσική, δεν θα την παρεξηγήσουμε! Έχει μεγάλες γνώσεις γύρω από τη μουσική», με τη Ναταλία Γερμανού να απαντάει: «Ναι, αλλά είπε ότι ο Ρέμος είναι κακός τραγουδιστής».

«Αυτά είναι γούστα! Έχουμε διαφορετικά ακούσματα εμείς! Έτσι; Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Μου αρέσει ο Ρέμος, όχι σε όλα τα τραγούδια, για όνομα του Θεού! Υπάρχουν κι άλλοι τραγουδιστές!», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενη στην Πάολα: «Η Πάολα μου αρέσει, αλλά δε συμφωνώ με αυτό που βγήκαν και είπαν άνθρωποι της μουσικής και της Τέχνης ότι είναι φαινόμενο. Για ποια φαινόμενα μιλάμε; Να τα αφήσουμε στην άκρη...Φαινόμενα ήταν οι παλιοί οι συνθέτες που δεν πατούσαν πουθενά. Εμείς ξέρουμε πού να πατήσουμε! Φαινόμενο; Μεγάλη κουβέντα! Βαρύγδουπες κουβέντες είναι αυτές».