Η συγκλονιστική εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού: «Είχα φτάσει 46 κιλά και μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο»

«Διαλύθηκε η ζωή μου και πήγα να χάσω το μυαλό μου»

Για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγείας της, όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο είχε δεσμό την είχε εξαπατήσει μίλησε με δάκρυα στα μάτια η Άβα Γαλανοπούλου στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο».

Όπως είπε η δικαστική διαμάχη εναντίον του πρώην συντρόφους της θα διαρκέσει πολύ ακόμα, αλλά αυτό ήταν κάτι που τη στιγμάτισε.

«Είναι κάτι που σε διαλύει. Δηλαδή μπορεί να χάσεις το μυαλό σου. Το μυαλό μου ήθελα να έχω πάντοτε στη θέση του. Μπορείς να χάσεις την ψυχή σου. Την ίδια σου τη ζωή», είπε και ευχαρίστησε τον πατέρα της που με τα λόγια του κατάφερε να τη βοηθήσει να ξαναπατήσει στα πόδια της.

(Η Άβα Γαλανοπούλου)

«Εγώ είχα την τύχη τη μεγάλη να έχω έναν φοβερό πατέρα. Ένας βαθιά ξεχωριστός, μοναδικός άνθρωπος. Βαθιά έντιμος και δίκαιος άνθρωπος και με βοήθησε πάρα πολύ με κάποιες κουβέντες που κάναμε. Και τη μητέρα μου έχω δίπλα μου και τις αδελφές μου, αλλά αγαπώ ένα τσακ περισσότερο τον μπαμπά μου», είπε.

Όσο για τη μάχη με τη νευρική ανορεξία; Η ίδια εξομολογήθηκε ότι προσπαθεί καθημερινά να βγει νικήτρια.

«Έκανα restart. Προσπαθώ καθημερινά. Ο οργανισμός μου αντέδρασε. Τώρα έχω κάνει μια πρόοδο. Είμαι 49 κιλά. Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Έφτασα να είμαι 46 κιλά. Έχασα τον κόσμο όλο κάτω από τα πόδια μου. Όταν φτάνεις και κάνεις τόσο κακό στον εαυτό σου και φτάνεις 46 κιλά και μπαινοβγαίνεις στα νοσοκομεία, τι δείχνεις; Ότι δεν μετράς τη ζωή σου, ότι δεν την υπολογίζεις και ότι δεν σε αφορά να ζήσεις άλλο. Αυτό δείχνεις, ότι δεν θέλεις να ζήσεις», τόνισε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top