Στο YouTube ενέδωσε… μετά θάνατον ο Prince!

15 μήνες από τότε που έφυγε από την ζωή

Στο youtube ο Prince μετά θάνατον

 Τα επίσημα βίντεο του Prince είναι διαθέσιμα από χθες Παρασκευή στο YouTube, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον θάνατό του σταρ,  που ήταν ορκισμένος εχθρός του ιστότοπου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ μπορεί κάποιος πλέον  να παρακολουθήσει μέσω του επίσημου καναλιού του Prince στο YouTube τα βίντεο από κάποια από τα πλέον διάσημα τραγούδια του, όπως το “When Doves Cry” και “Let’s Go Crazy”, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα.

Ο Prince εμφανίστηκε νωρίς στο Διαδίκτυο, αλλά στη συνέχεις έγινε σφοδρός επικριτής του, καταγγέλλοντας τη δωρεάν πρόσβαση και τους ιστότοπους με torrents.  

Μάλιστα είχε δημιουργήσει μια ομάδα που ήταν αρμόδια να εντοπίζει και να κατεβάζει όλα τα βίντεό του, ακόμη και μικρά αποσπάσματα που είχαν τραβήξει και ανεβάσει στο Διαδίκτυο οι θαυμαστές του.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη στάση του αυτή, ο Prince έγραψε στο Twitter: «Εφόσον το YouTube δεν πληρώνει δικαιώματα, δεν είναι παράλογο το ερώτημα;».

Ο Πρινς Ρότζερς Νέλσον πέθανε στις 21 Απριλίου 2016 σε ηλικία 57 ετών από υπερβολική δόση αναλγητικών. Μετά τον θάνατό του η οικογένειά του προσπαθεί να αυξήσει τις πηγές εσόδων της, εξηγώντας ότι χρειάζεται πόρους για να προστατεύσει και να διατηρήσει την τεράστια κληρονομιά του.

   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top