Παντρεύονται το Φθινόπωρο Μπουρδούμης- Χατζηγεωργίου:Οι κουμπάροι,το εκκλησάκι και το νυφικό –Όλα θα τα δείτε ΕΔΩ

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται ο γνωστός ηθοποιός και η γλυκιά δημοσιογράφος

Μπουρδούμης Χατζηγεωργίου γάμος

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Το ζευγάρι 

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η όμορφη δημοσιογράφος του Alpha, σύμφωνα με το Secret ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γάμο τους, που θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου σε ένα πανέμορφο κτήμα στα βόρεια Προάστια. Το μυστήριο σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα γίνει στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει λαμπρή δεξίωση στον υπέροχο εξωτερικό χώρο.

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι μια στενή παιδική φίλη της Αλεξάνδρας, η δημοσιογράφος Φρόσω Κυριαζή, ο επιχειρηματίας Αντώνης Περιστεράκος και η παρουσιάστρια Ελίζα Λυμπούση.

Όσον αφορά στο νυφικό που θα φορέσει η γλυκιά Αλεξάνδρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι μια δημιουργία του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου, με τον οποίο διατηρεί και συγγένεια η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Ελίζα Λυμπούση.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου 

Στο γάμο του λαμπερού ζευγαριού αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί γνωστοί πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού και του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και κοσμικής ζωής, καθώς ο Αλέξανδρος και η Αλεξάνδρα αποτελούν ένα πολύ κοινωνικό ζευγάρι.

Η πρόταση γάμου έγινε το Πάσχα σε ταξίδι έκπληξη στη ρομαντική Βενετία! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top