Ο Μπόγρης επιστρέφει στην Ελλάδα και η Κοκκίνου τον υποδέχεται με...σέξι μαγιό! ΦΩΤΟ

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την επιστροφή του αγαπημένου της από την Ισπανία

Κοκκίνου Μπόγρης

Είναι μητέρα, ερμηνεύτρια με μεγάλες επιτυχίες, σύντροφος, κόρη, επιχειρηματίας, και μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου “Your Face Sounds Familiar” . Ο λόγος για την ανανεωμένη Έλλη Κοκκίνου, η οποία είναι φέτος το καλοκαίρι πιο σέξι και γυμνασμένη από ποτέ.

Η γνωστή τραγουδίστρια, διατηρεί εδώ και επτά χρόνια σχέση με   τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος πήρε πρόσφατα μεταγραφή από την ισπανική Ιμπέροσταρ Τενερίφε στον Ολυμπιακό! Η Έλλη Κοκκίνου, μιλώντας στο περιοδικό People, αναφέρθηκε στην επιστροφή του αγαπημένου της στα πάτρια εδάφη, κάνοντας λόγο για ένα «χαρούμενο γεγονός».

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PEOPLE 

«Δεν μπορώ να μιλήσω εξ' ονόματος του Γιώργου. Μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Έκανε φέτος και μια καταπληκτική σεζόν», δήλωσε η τραγουδίστρια. 

Κοκκίνου-Μπόγρης 

Η ίδια υποστήριξε ότι για να παραμείνει ζωντανή μια σχέση ζωντανή εξ αποστάσεως απαιτείται «σεβασμός και κατανόηση». 

«Απαιτείται μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει. Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο», πρόσθεσε η Έλλη Κοκκίνου .

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top