Ελληνίδα ηθοποιός δηλώνει: «Είναι πολύ μπρουτάλ ο Ντάνος για μένα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνάντησαν στην τελευταία της έξοδο και δεν απέφυγε ερωτήσεις σχετικά με το Survivor.

«Έχει μεγαλύτερη συνέπεια στις νίκες ο Ντάνος, είναι ο πιο δυνατός» είπε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Και στη συνέχεια, μιας και ανέφερε το όνομά του ρωτήθηκε πόσο της αρέσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Να βγούμε οι δυο μας, τι να κάνουμε οι δυο μας, καλέ χάζεψες κι εσύ; Δεν είναι το target group μου ο άνθρωπος, είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι, είμαι του πιο ιντελεκτουέλ εγώ. Είναι πολύ μπρουτάλ ο Ντάνος για μένα, τόσο μπρουτάλ δεν μπορώ να το σηκώσω»

Μάλιστα, η ηθοποιός είπε κάτω από ποια συνθήκη θα πήγαινε και η ίδια στο ριάλιτι επιβίωσης. «Θα πάω στο Survivor του χρόνου να χάσω τα κιλά, δεν θα αγωνίζομαι για να μην γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Εκτός αν με προπονήσει ο Ντάνος, αν και δεν θα προλαβαίνει με το χαμό που θα γίνεται με την πάρτη του! Θα ήθελα πολύ να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ!» δήλωσε.

Και οι δηλώσεις αυτές δεν έμειναν ασχολίαστες από την τηλεοπτική παρέα του Happy Day. «Γιατί να πας στο Survivor και να μην κάτσεις σπίτι σου να τα χάσεις; Θα πάρει έπαθλο σε ινστιτούτο αδυνατίσματος! Στο επόμενο συμβόλαιο γιατί δεν βάζετε δεν θα τρώω με ποινική ρήτρα 500.000;» είπαν μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top