«Θέατρο Βράχων»: Εκθαμβωτική Ελεονώρα Ζουγανέλη! Ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε

Νέο look για την τραγουδίστρια- Αποκλειστικές ΦΩΤΟ star.gr!

«Θέατρο Βράχων»: Εκθαμβωτική Ελεονώρα Ζουγανέλη! Ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε

Είναι μια από τις πιο σημαντικές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής.

Μετράει αρκετά χρόνια έντονης και πολύ σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα. Είναι η φωνή που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με κάθε συναίσθημα. Με στιγμές μας γεμάτες χαρά, αλλά και λύπη, αγάπη, πάθος και έρωτα.

Φυσικά, αναφερόμαστε στην Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία ξεκίνησε το «Love Tour» με μία μαγευτική συναυλία στην Αθήνα και το κατάμεστο Θέατρο Βράχων, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και ταξίδεψε τους θαυμαστές της, οι οποίοι είχαν κατακλείσει από νωρίς τον συναυλιακό χώρο.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε επί σκηνής τόσο με τη φωνή της όσο και με την θεατρική παρουσία της. Το πρόγραμμα  περιελάμβανε, αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και επιλογές της ίδιας από όλο το φάσμα της μουσικής. Τραγούδια που την εκφράζουν και τα κάνει δικά της, με το συναίσθημα και την ερμηνεία της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε  ο Σταύρος Σιόλας και τραγούδησαν μαζί τα «Διόδια», αλλά και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δύσκολη Σιωπή», σε στίχους Σταύρου Σιόλα.

Στην Ελεονώρα Ζουγανέλη όπως είναι γνωστό  αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και έτσι παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό στιλ μαλλιών, για ακόμα μια φορά.

Το star.gr, διασκέδασε με τα τραγούδια της και βέβαια εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αποκλειστικές φωτογραφίες από την «μαγική» βραδιά!

Της Μίτση Σκέντζου

e-mail: mskentzou@star.gr

Φωτορεπορτάζ: Θάνος Λαϊνας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top