ΕΞΑΛΛΗ και στο Instagram η Χατζιδού για τα δημοσιεύματα χωρισμού της

Δείτε την ανάρτηση

ΕΞΑΛΛΗ και στο Instagram η Χατζιδού για τα δημοσιεύματα χωρισμού της

Συνέχεια στις δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες έδωσε μέσα από τον λογαριασμό της στα social media η Ελένη Χατζίδου σχετικά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που έδωσε το «παρών» στο πάρτι του Οk!, όταν ρωτήθηκε για τις κοινές τους φωτογραφίες, που κατέβασε από τους λογαριασμούς της στα social media, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω επιβεβαιώσει τίποτα, δεν έχω κάνει καμία δήλωση σε κανένα».

Λίγες ώρες μετά, το ξέσπασμα συνεχίστηκε και διαδικτυακά με την Ελένη Χατζίδου να κάνει σχετική ανάρτηση στο instastories του λογαριασμού της στο Instagram αναφορικά με το ίδιο γεγονός.

«Έκπληκτη (απορώ γιατί, θα έπρεπε να έχω συνηθίσει) διάβασα σε blogs ότι έδωσα αποκλειστική συνέντευξη λέγοντας για ποιους λόγους χώρισα και τι συνέβη με την σχέση μου! Δεν έχω συνομιλήσει ποτέ με κανέναν δημοσιογράφο, μάλιστα αποφεύγω εδώ και πολλές μέρες να σηκώσω το τηλέφωνό μου ακόμα και σε φίλους δημοσιογράφους, ούτε έδωσα πουθενά καμία αποκλειστική συνέντευξη, ούτε θα το πουλούσα ποτέ τόσο προσωπικό θέμα σε καμιά φυλλάδα και σε κανένα blog! Παρακαλώ πολύ να είστε πιο προσεκτικοί στο τι “πασάρετε” στον κόσμο σαν αποκλειστικότητα για μερικά clicks παραπάνω! Όλα έχουν ένα όριο...! Βγάλτε ό,τι συμπέρασμα θέλετε, δημιουργήστε όσες εντυπώσεις θέλετε αλλά μη βάζετε στο δικό μου στόμα λόγια που δεν έχω πει! Δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να απαντήσω σε δημοσιεύματα! Αυτή την στιγμή όμως έχω θιχτεί πάρα πολύ! Να είστε πιο προσεκτικοί!, έγραψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top