Πριν από την μεγάλη μέρα του γάμου της, η Κάτια Ζυγούλη έκλεψε τις εντυπώσεις στο ετήσιο πάρτι του περιοδικού OK! και επέλεξε ένα καλοκαιρινό και κομψό look.

Ντυμένη στα λευκά και με το λαμπερό χαμόγελο, που πάντα έχει, κέρδισε πάνω της τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας κατά την είσοδό της στο χώρο το βράδυ της Τρίτης.

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κάτια Ζυγούλη, η οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον επικείμενο γάμο της με τον Σάκη Ρουβά, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Πήγαμε κατευθείαν στο νυφικό που είχαμε στο μυαλό μας και θα είναι υπέροχο. Δεν θα κάνω μπάτσελορ, αλλά ένα πάρτι μετά, που θα έχω χαλαρώσει. Δεν θα έχω άγχος, εκείνη τη μέρα λίγο θα αγχωθώ. Τα παιδιά ανυπομονούν, χαίρονται, δοκιμάζουν τα ρούχα τους. Ο Σάκης δεν έχει καμία ιδέα πώς θα είναι το νυφικό, θα είναι έκπληξη! Δεν ξέρω αν θα του πατήσω το πόδι! Ελπίζω να μου αφιερώσει ένα τραγούδι στο γάμο, νύφη θα ντυθώ για χάρη του!» είπε μέσα στο χαμόγελο.

Η αντίστροφή μέτρηση για τον γάμο της δεκαετίας έχει ήδη ξεκινήσει. Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου και όλα είναι σχεδόν έτοιμα για αυτή τη μεγάλη οικογενειακή γιορτή.