Το σοκ ήταν μεγάλο τόσο για εκείνη, όσο και για όσους είχαν δώσει το παρών και κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη συναυλία που είχε δώσει στο Μάντσεστερ και είχε γίνει στόχος τρομοκρατών.

Αλλά μοιάζει να αφήνει σιγά – σιγά πίσω τις μνήμες της τρομοκρατικής επίθεσης η Ariana Grande, κάτι που φάνηκε και στη συναυλία που έδωσε στο Τορίνο.

Η τραγουδίστρια του «One Last Time» έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα, τώρα που τελείωσε το ευρωπαϊκό σκέλος του Dangerous Woman Tour.

«Απλά θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη που δείξατε σε μένα, την ομάδα μου και ο ένας στον άλλο αυτό το δύσκολο διάστημα. Περνώντας αυτό το μήνα μαζί σας ήταν θεραπευτικό και ξεχωριστό! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη γενναιοδωρία σας και για την υποστήριξη του One Love Manchester και που βοηθήσατε τις οικογένειες όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας ευχαριστώ που φέρατε τη φωτεινότερη, τη πιο παθιασμένη και λοιμώδη ενέργεια στις συναυλίες μου και σκουπίσατε τα δάκρυά μου. Ελπίζω να μπορείτε να νιώσετε την αγάπη μου, όπου κι αν βρίσκεστε, γιατί σας στέλνω ότι έχω. Τα λέμε σύντομα», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

Να σημειώσουμε ότι κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ για το We Love Manchester Fund, για την υποστήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους.