Από τον Άγιο Δομίνικο... στην τηλεόραση: Σε ποια εκπομπή θα δούμε τον Μπο;

Ανέβηκαν οι μετοχές του ράπερ

Από τον Άγιο Δομίνικο... στην τηλεόραση: Σε ποια εκπομπή θα δούμε τον Μπο;

Τους καρπούς της παραμονής του στο Survivor και της έξτρα δημοσιότητας που κέρδισε από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, δρέπει πλέον ο Μπο που έχει πατήσει – για τα καλά – το πόδι του στην Ελλάδα.

Ο ράπερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Survivor Πανόραμα, αλλά πριν προλάβει να «κρυώσει» αυτή, ετοιμάζει ακόμα μια, αυτή τη φορά, όμως, με την ιδιότητα του τραγουδιστή και όχι του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, ο Μπο θα εμφανιστεί στο X-Factor, την Πέμπτη 15 Ιουνίου, όπου θα ερμηνεύσει και επιτυχίες του!

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που έχει εκδοθεί για το νέο επεισόδιο του μουσικού talent show «Γκεστ σταρ της βραδιάς ο Bo, που αποχώρησε πρόσφατα από το “Survivor” και θα ερμηνεύσει το καινούριο του τραγούδι «Μόνο εσύ» καθώς κι άλλες επιτυχίες του. Έκπληξη της βραδιάς η Jenn Morell μια Δομινικανή τραγουδίστρια που με το τραγούδι της “Ponteme” αλλά και την αισθησιακή εμφάνισή της, η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου θα γίνει εκρηκτική».

Είστε έτοιμοι;

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top