Η Κιμ Καρντάσιαν η πιο πολυσυζητημένη και πολυφωτογραφημένη σόσιαλ μίντια περσόνα,  κάνει πολλούς να αναρωτιούνται, κατά καιρούς αν τελικά έχει  ταλέντο. Όλοι όμως συμφωνούν πως είναι από μόνη της είναι ένα brand που πουλάει τρελά.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι φέτος, φιγουράρει στην 47η θέση της  λίστας Forbes, με ετήσιο εισόδημα 45,5 εκατ. Δολ., μαζί με τα πιο ευυπόληπτα ονόματα της αγοράς.

Στη σύνοδο κορυφής γυναικών του Forbes, που έγινε στη Νέα Υόρκη, η Κιμ Καρντάσιαν, ανάμεσα στις 300 γυναίκες που πήραν μέρος, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

«Σίγουρα έχω κάνει λάθη, όπως όλοι, αλλά να μην επαναλάβω αυτά τα λάθη και να μου γίνονται μάθημα. Αν οι άνθρωποι ή τα νέα κορίτσια ή τα παιδιά κοιτάζουν κάποιον που δουλεύει  πραγματικά σκληρά και εστιάζω στο  τι πραγματικά  θέλω, και το κάνω πράξη, τότε ελπίζω πως αυτό αποτελεί έμπνευση» είπε η Κιμ.

Οι κακές κριτικές την επηρεάζουν αλλά δεν το βάζει κάτω. Η οικογένεια της , όμως είναι πάντα το στήριγμα της.

«Πάντα ήμασταν μια δεμένη οικογένεια αλλά νομίζω πως  όλα αυτά που περνάμε τον τελευταίο καιρό μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Δεν ξέρω πού θα ήμασταν, οι περισσότεροι από μας αν δεν είχαμε ο ένας τον άλλο να ακουμπήσουμε» είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Με περισσότερους από 180 εκ. followers στα σόσιαλ μίντια, δίκαια θωρείται η ψηφιακή βασίλισσα των καιρών μας. 8 μήνες μετά την ένοπλη ληστεία στη σουίτα του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, που της άλλαξε τη ζωή, υπόσχεται να είναι πιο φειδωλή σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή.

«Μου έγινε μάθημα, να μην δείχνω κάποια πράγματα που έχω, κάποια εστιατόρια ή σινεμά που πηγαίνω. Βγάζω φωτό, τις αποθηκεύω και τις ανεβάζω αργότερα όταν έχω φύγει .Αυτό άλλαξε όλη μου τη ζωή προς το καλύτερο» πρόσθεσε.