Η τελευταία ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ του Στάθη Ψάλτη και τα δάκρυα του Σμαραγδή

Όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στην ταινία για τον Καζαντζάκη λίγο πριν πεθάνει

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Στάθης Ψάλτης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και στο φως έρχεται μια άγνωστη εξομολόγησή του για τον ρόλο του ως ηγούμενος της Μονής Σινά στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη.

Στο βίντεο που πρόβαλε για πρώτη φορά η εκπομπή «Αντιθέσεις» του Κρήτη TV ο Στάθης κάνει μια κατάθεση ψυχής και εκμυστηρεύεται όλα τα συναισθήματα και τις στιγμές που τον σημάδεψαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε όταν ήδη είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού, εκείνος όμως με περισσή δύναμη μιλά για τον τελευταίο του αυτό ρόλο και πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Σμαραγδή.

Μάλιστα συγκλονιστική είναι η στιγμή που ζητά από το γνωστό σκηνοθέτη να του δώσει ένα ρόλο στην επόμενη ταινία που ετοιμάζει για τον Ιωάννη Καποδίστρια… Δυστυχώς όμως δεν είναι πια κοντά μας για να συμβεί αυτό.

Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο, ο Γιάννης Σμαραγδής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, τονίζοντας ότι η ερμηνεία του στην ταινία ήταν συγκλονιστική και πως με την ενέργειά του, ο Στάθης Ψάλτης συνέβαλε στο αποτέλεσμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top