Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μπερσί!

Εξαιτίας και του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο

Μεγάλη συναυλία δίνει απόψε στο Μπερσί η Αριάνα Γκράντε, η οποία είχε αναστείλει την ευρωπαϊκή περιοδεία της μετά την επίθεση στο Μάνστεστερ στις 22 Μαΐου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο AccorHotels Arena στο ανατολικό Παρίσι και εξαιτίας και του τελευταίου τρομοκρατικού χτυπήματος στο Λονδίνο, στις 3 Ιουνίου, οι γαλλικές αρχές έχουν δημιουργήσει μία ειδική ζώνη κυκλοφορίας και ασφάλειας γύρω από την περιοχή που θα δοθεί η συναυλία.

Στην ευρύτερη περιοχή θα πραγματοποιούνται περιπολίες με αστυνομικούς ένστολους και με πολιτικά, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του κόσμου για ο,τιδήποτε χρειασθεί. Υπό παρακολούθηση θα βρίσκεται επίσης το δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών από και προς τον συναυλιακό χώρο.

Από νωρίς το απόγευμα θα απαγορευθεί τμηματικά η στάθμευση γύρω από τον συναυλιακό χώρο, ενώ από τις 4.00 το απόγευμα θα απαγορευθεί εντελώς η κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Όσοι προσέρχονται στο σημείο αυτό θα υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο από τους υπεύθυνους ασφαλείας και της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:

Μάντσεστερ - Μεγαλειώδης συναυλία της Αριάνα Γκράντε: Το συγκινητικό μήνυμα 9χρονης

Αριάνα Γκράντε: Έκανε ΕΚΠΛΗΞΗ στους τραυματίες του Μάντσεστερ -Τους μοίρασε δώρα και αυτόγραφα

Αριάνα Γκράντε: Επιστρέφει στο Μάντσεστερ για μια μεγάλη συναυλία-Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια μέσα σε 6'!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top