Αποστολία Ζώη: ΔΕΝ έβλεπα SURVIVOR - Με τρομάζει η τηλεοπτική προβολή

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό

Αποστολία Ζώη survivor

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Αποστολία Ζώη μίλησε για το δημοφιλές ριάλιτι Survivor κι αν θα δήλωνε συμμετοχή. 

«Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που σε παθιάζει στο κομμάτι των αγωνισμάτων. Σε πρώτη φάση, πιστεύω πως οι τηλεθεατές παθιάστηκαν με τα αθλήματα και στην πορεία κόλλησαν και με τους συμμετέχοντες και τις προσωπικότητές τους, όπως ξετυλίγονται μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο διάστημα δεν το έβλεπα καθόλου, αλλά μου το κόλλησαν η αδελφή και ο πατέρας μου», είπε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει από τα πιο γυμνασμένα κορμιά της showbiz και σίγουρα θα πήγαινε καλά στο παιχνίδι. Όμως, όπως εξηγεί,  «είναι μεγάλη απόφαση. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι μού αρέσει. Βέβαια, το κομμάτι του ριάλιτι με τις κάμερες με δυσκολεύει, επειδή δεν ξέρω αν θέλω να πάρω τόσο μεγάλη προβολή. Σκέψου πως πέρυσι, που είχα πάει στο YFSF, ακόμα και η μία φορά την εβδομάδα με τα live μου φαινόταν υπερβολική έκθεση. To σκέφτηκα αρκετά για να πω το “ναι”. Είχα προτάσεις και παλιότερα τόσο για το YFSF όσο και για το Dancing with the Stars. Η τηλεοπτική προβολή κάπως με τρομάζει. Αγαπώ τη δημοσιότητα, αλλά με τον τρόπο που θέλει η ψυχή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top