Η on air συγκίνηση της Χριστίνας Σάλτη: «Σταματήσαμε να έχουμε επαφές με τον μπαμπά μου…»

Όσα αποκάλυψε στο «Πρω1νό»

Καλεσμένη στην εκπομπή « Πρω1νό» ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, η Χριστίνα Σάλτη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τη σχέση που έχει με την οικογένειά της.

 «Γεννήθηκα στην Αθήνα, οι παππούδες μου έχουν καταγωγή από τον Πόντο. Έχω μια αδερφή, τη Νατάσσα, έχει και ένα παιδάκι, είμαι θεία! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν λίγο δύσκολα, οι γονείς μου χώρισαν στα 13 μου, μας μεγάλωσε η μαμά μου με την οικογένειά της, είχαμε μια στήριξη, και είμαστε αγαπημένοι πολύ!» είπε η τραγουδίστρια, και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής. 

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ήμουν άριστη μαθήτρια, και είχαν όλοι μεγάλες προσδοκίες από μένα, τραγουδούσα κρυφά, γιατί σπούδασα Ιταλική Φιλολογία! Το σόι της μαμάς μου έλεγε γιατί δεν έκανα καριέρα με το επώνυμο της μητέρας μου, το «Τορουνίδου»! Δεν έχω πολλά πολλά με τον μπαμπά μου, έχω πολύ καιρό να δω τον μπαμπά μου! Παλιά ήταν πιο δύσκολο να το αποδεχτώ, τώρα όλα μια χαρά, το δέχτηκα, όσο το μεγαλώνω, έχω δεχτεί και τον εαυτό μου όπως είναι! Καθένας έχει τα δικά του ψυχολογικά, μπορεί να κάνεις οικογένεια, να μην τα έχεις ξεπεράσει, και αυτό να σου δημιουργήσει πρόβλημα!

Αρχικά είχαμε κάποιες επαφές και στη συνέχεια δεν είχαμε, δεν είναι ότι τσακωθήκαμε! Μπορεί να έρθουν τα γενέθλια και η γιορτή σου και να μην σε πάρει, ε και σιγά σιγά… Το παιδί θέλει προσοχή από τους γονείς του! Είναι σκληρό, αλλά έτσι είναι, δεν μπορώ να το αλλάξω!

Έχω και ωραίες και άσχημες εικόνες! Έχω ξεπεράσει τον θυμό, τα έχω καταφέρει μόνη μου, και θα τα πάω και ακόμη πιο καλά στο μέλλον!».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top