40 ημέρες δίχως τον Στάθη Ψάλτη!Συντετριμμένος ο αδερφός του: «Έχασα μέσα σε 20 μέρες 11 κιλά»

Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του ηθοποιού

Σήμερα συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, που σκόρπισε θλίψη και αβάσταχτο πόνο στην οικογένειά του, τους φίλους και τον απλό κόσμο που τον λάτρεψε.

Το πρωί της Κυριακής (28/05) τελέστηκε το μνημόσυνο του ηθοποιού  νεκροταφείο Ζωγράφου και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη του ηθοποιού.

Ανάμεσα σε αυτούς, όπως ήταν φυσικό, ήταν και ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας.

Φανερά καταβεβλημένος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με συγκινητικά λόγια για τον αξέχαστο ηθοποιό.

 «Ήταν ο λατρευτός μου» είπε ζητώντας να δείξουν μια φωτογραφία του ηθοποιού όπου του έγραφε: «Λατρεμένε μου θα σε προσέχω από εδώ κάτω. Σ’ αγαπάω ο αδελφούλης σου Γιάννης.

Στη συνέχεια ανέφερε:  «Μου έλεγε θα νικήσω. Του έλεγα θα νικήσεις. Παντού βγήκες νικητής. Περπατώ με δυσκολία από το σοκ και την αδυναμία. Έχασα μέσα σε 20 μέρες 11 κιλά. Το άγχος, το στρες, η στεναχώρια. Δεν πεινούσα και δεν έτρωγα και είμαι σε μεγάλη αδυναμία. Εκείνο το πλάσμα που έφυγε το θεϊκό. Ο Θεούλης το έστειλε να κάνει καλό στη γη και έκανε, γιατί το πήρε απάνω πάλι;».

Κλείνοντας πρόσθεσε πως δεν έχει επαφή με τη σύζυγο του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα αυτό τον καιρό γιατί ο καθένας τραβάει τον πόνο το δικό του.

Μάλιστα  θυμήθηκε και  τα τελευταία του ηθοποιού: «Θα νικήσω, θα νικήσω!» και του έλεγα θα νικήσεις, γιατί πάντα βγαίνεις νικητής!».

Χριστίνα Ψάλτη: Το συγκινητικό μήνυμα και οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Στάθη Ψάλτη

Η σύζυγος του Στάθη Ψάλτη,  Χριστίνα ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του αγαπημένου της.

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ανέβασε τα ξημερώματα του Σαββάτου δύο κοινές τους φωτογραφίες κι έγραψε στίχους από το τραγούδι της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, «Τράβα Σκανδάλη»:  «..δεν χωριζουν ομως ετσι οι ζωες..των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο πόνο.. .η κ οι δυο μας η κανείς..».

Δείτε την ανάρτησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top