Οι stars του Χόλιγουντ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κρις Κορνέλ!Συντετριμμένη η σύζυγός του

Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 Οι stars του Χόλιγουντ είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Κρις Κορνέλ!Συντετριμμένη η σύζυγός του

Η οικογένειά του, μέλη από το συγκρότημά του και διάσημοι φίλοι του Κρις Κορνέλ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (26/05) στο Κοιμητήριο του Χόλιγουντ για να πουν το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή, που αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του σε ξενοδοχείο του Ντιτρόιτ το βράδυ της Τετάρτης 18 Μαΐου.

(Η σύζυγος του τραγουδιστή, Βίκυ Καραγιάννη)

Η σορός του τραγουδιστή αποτεφρώθηκε την Πέμπτη και στην τελευταία του κατοικία μεταφέρθηκαν οι στάχτες του.

Από τους πρώτους που έφθασαν στο κοιμητήριο στο Λος Αντζελες ήταν ο Μπραντ Πιτ, ενώ παρόντες πολλοί ηθοποιοί, τραγουδιστές και καλλιτέχνες όπως ο Τζος Μπρολιν που συνόδευσε και τη χήρα του Κορνέλ, ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο Τζέιμς Φράνκο, ο Τζέρεμι Ρένερ, ο Γκάβιν Ροσντάλ, ο Φάρελ Γουίλιαμς με τη σύζυγο το υκαι το γιο τους, η Κόρτνεϊ Λοβ, ο Τσέστερ Μπένινγκτον, ο Τομ Μορέλο, ο Κριστ Νοβοσέλιτς, ο Μάικλ Μπορντίν,ο Ντέιβ Ναβάρο, ο Ντέιβ Γκρολ.

(Βίκυ Καραγιάννη)

Εκεί ήταν φυσικά και η σύζυγός του, Βίκυ Καραγιάννη, που μιλούσε σε όλη τη διάρκεια με όσους βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν.

Μετά την τελετή, επιτράπηκε σε θαυμαστές που ήταν στο σημείο, να μπουν στο Κοιμητήριο και να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής στον τραγουδιστή.

(Μπραντ Πιτ)

(Μπραντ Πιτ)

Κούρτνεϊ Λαβ

Κρίστιαν Μπέιλ

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top