«Σε αγαπάω περισσότερο από όσο αγάπησε ποτέ κανείς»: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το ΑΝΤΙΟ της Ελληνίδας συζύγου στον Κρις Κόρνελ

Διαβάστε το

«Σε αγαπάω περισσότερο από όσο αγάπησε ποτέ κανείς»: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ το ΑΝΤΙΟ της Ελληνίδας συζύγου στον Κρις Κόρνελ

Δεν πέρασε παραπάνω από ένας μήνας από τότε που ο Κρις Κόρνελ είχε επισκεφθεί την Αθήνα και είχε βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν η Άννα Βίσση, η νονά του γιου του,.

Πριν από μόλις μερικές ημέρες, ο ροκ τραγουδιστής εντοπίστηκε ξαπλωμένος στο μπάνιο, με μία ζώνη γύρω από το λαιμό του, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit, μετά από συναυλία με τους Audioslave, από οικογενειακό φίλο και βύθισε στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Η Ελληνίδα σύζυγός του, Βίκυ Καραγιάννη, που ντύθηκε νύφη στο πλευρό του το 2004 και του έχει χαρίσει δύο παιδιά, τον 12χρονο Toni και τον 11χρονο Christopher Nicholas, έσπασε τη σιωπή της με μία σπαρακτική επιστολή που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Billboard, λίγο μετά την κηδεία του 52χρονου αγαπημένου της.

«Ζήσαμε τις καλύτερες στιγμές μας την τελευταία δεκαετία και σου ζητώ συγγνώμη, γλυκιά μου αγάπη, που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνη τη νύχτα… Συγγνώμη που ήσουν μόνος και ξέρω πως δεν ήσουν ο εαυτός σου, γλυκέ μου! Τα παιδιά σου το ξέρουν επίσης αυτό, οπότε μπορείς να αναπαυθείς εν ειρήνη», ήταν τα λόγια της, βγαλμένα από την καρδιά της.

Και συνέχισε: «Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα αντέξω για χάρη σου και θα φροντίσω τα πανέμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό κάθε ημέρας και θα παλέψω για σένα. Είχες δίκιο όταν έλεγες πως είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως λένε, τα μονοπάτια που διασταυρώθηκαν θα διασταυρωθούν ξανά, και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις, και εγώ θα είμαι εδώ περιμένοντάς σε».

«Σε αγαπάω περισσότερο από όσο αγάπησε ποτέ κανείς στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από όσο θα μπορέσει να αγαπήσει ποτέ ο οποιοσδήποτε!», κατέληξε.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top