Καλλονή φωτογραφίζεται στον 9ο μήνα και δηλώνει: «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση»

Δείτε φωτογραφίες

Καλλονή φωτογραφίζεται στον 9ο μήνα και δηλώνει: «Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση»

Μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον δώδεκα φορές Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ryan Lochte.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης θα μεγαλώσει την οικογένειά του και η Kayla Rae Reid, η 25χρονη καλλονή έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

«Η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον για εμένα. Ήταν δύσκολο να αποδεχτώ τις ανεξέλεγκτες αλλαγές του σώματός μου, τις ορμόνες, το να νιώθω ναυτία, να νιώθω εξάντληση και να φοβάμαι το άγνωστο κλπ. (Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει ακόμη χειρότερο) αλλά νιώθω ευλογημένη που μπορώ και κουβαλάω ένα παιδί», ανέφερε, σε ανάρτησή της στο Instagram,  αναδημοσιεύοντας πόζες από φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα.

 

Και συνέχισε: «Η εγκυμοσύνη με έκανε να νιώσω απεριόριστο σεβασμό για τις γυναίκες, για τη δύναμή τους, και τα σώματά τους. Όταν έβγαζα αυτές τις φωτογραφίες πραγματικά ήθελα να απαθανατιστεί η ομορφιά και η απλότητα που βλέπω εγώ η ίδια στο σώμα μου. Θέλω να μπορώ να κοιτάξω αυτές τις φωτογραφίες στο μέλλον και να θυμηθώ την ομορφιά που είχα. Μπορεί ως γυναίκες να μη νιώθουμε όμορφες τις περισσότερες φορές αλλά δημιουργούμε κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top