Χαβιέ Μπαρδέμ: Η εξομολόγηση ψυχής και οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας που χρειάστηκε να κάνει

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους απαιτητικούς ρόλους του

Χαβιέ Μπαρδέμ: Η εξομολόγηση ψυχής και οι συνεδρίες ψυχοθεραπείας που χρειάστηκε να κάνει

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ μίλησε για το πώς επωφελήθηκε από τη συμμετοχή του σε τακτικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας.

Ο Ισπανός ηθοποιός έχει χτίσει φήμη επειδή αναλαμβάνει να ενσαρκώσει σε κινηματογραφικές ταινίες προκλητικούς ρόλους, όπως τον Anton Chigurh στο αστυνομικό θρίλερ «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους» και τον Raoul Silva στην ταινία Τζέιμς Μποντ, Skyfall.

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους απαιτητικούς ρόλους του και τις δικές του προσωπικές δυσκολίες, ο Μπαρδέμ έχει δύο θεραπευτές, έναν που μιλάει αγγλικά και έναν που μιλά ισπανικά.

«Όλοι πρέπει να κάνουν θεραπεία» τόνισε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Telegraph. «Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα για τα οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε εμείς οι ίδιοι. Κάποια από αυτά θα απαντηθούν, κάποια όχι. Αλλά υγεία είναι να θέτεις ερωτήματα. Κάνω ψυχοθεραπεία και νομίζω ότι κάθε ηθοποιός πρέπει να κάνει» είπε.

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ βρίσκει επίσης χρόνο να προβληματιστεί, όταν είναι εκτός εργασίας, ειδικά όταν περνά χρόνο με τη σύζυγό του, Πενελόπε Κρουζ , τον γιο του Λίο έξι ετών και την τριών ετών κόρη του, Λούνα. 

Κατά συνέπεια, η ανατροφή των παιδιών του δίνει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση.

«Πριν γίνεις γονέας, δεν βιώνεις ποτέ αυτό το είδος αγάπης, το οποίο ονομάζεται “αγάπη άνευ όρων”. Είναι τρομακτικό», δήλωσε προσθέτοντας ότι του λείπουν πολύ τα παιδιά του, όταν απουσιάζει για τα γυρίσματα ταινιών. «Όταν μένω μακριά περισσότερο από δύο εβδομάδες σχεδόν ραγίζει η καρδιά μου ... Αρχίζω να εμφανίζω σωματικά συμπτώματα».

Ο Μπαρδέμ θα περάσει περισσότερο χρόνο με την Κρουζ, καθώς το ζευγάρι συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Escobar» για τον διαβόητο Κολομβιανό βαρόνο των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ και τη σχέση του με τη δημοσιογράφο Βιρτζίνια Βαλέγιο. 

Ο Μπαρδέμ είχε στο μυαλό του το project για μεγάλο χρονικό διάστημα και είχε φανταστεί την Πενελόπε Κρουζ στον ρόλο της Βαλέγιο, προτού συνδεθούν ερωτικά.

«Ήξερα από την αρχή, από τότε που το ονειρευόμουν, ότι η Πενελόπε θα ήταν τέλεια για το ρόλο της Βαλέγιο και δεν ήμασταν καν μαζί. Και φυσικά, δεν μπορούσε να αρνηθεί» πρόσθεσε. 

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ επαίνεσε το ταλέντο του συμπρωταγωνιστή του Τζόνι Ντεπ στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Οι νεκροί δεν λένε παραμύθια» τονίζοντας ότι γνωρίζει τον χαρακτήρα του Τζακ Σπάροου τόσο καλά, ώστε μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να μην τον παρακολουθείς ως θεατής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top