Οι νέες φωτογραφίες από το εσωτερικό του γυάλινου κτιρίου όπου έγινε η δεξίωση του γάμου Πίπα Μίντλετον, δείχνουν ότι το σκηνικό θύμιζε περισσότερο παραμύθι.

Η διακόσμηση ήταν συγκλονιστική. Σε κάθε τραπέζι υπήρχαν πολλά μπουκέτα από λουλούδια διαφόρων χρωμάτων και στη μέση μία ανθισμένη κερασιά που πλαισίωνε με τα άνθη της το τραπέζι των καλεσμένων.

Οι καρέκλες και το τραπέζι είχαν το χρώμα της λεβάντας, ενώ το σερβίτσιο ήταν κατάλευκο.

Η Πίπα φαίνεται να έδωσε μεγάλη σημασία στα λουλούδια, μιας και ο χώρος ήταν σχεδόν καταπράσινος, θυμίζοντας μας κάτι από την «Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων».

Βέβαια, όλη αυτή η προετοιμασία κόστισε μερικές χιλιάδες λίρες για το ζευγάρι, με τον θόλο του γυάλινου κτιρίου να μεταφέρεται από το Βέλγιο μόνο και μόνο για την περίσταση. Μόνο αυτή η γυάλινη κατασκευή υπολογίζεται ότι κόστισε περί τις 100.000 λίρες. 

Εκτός από τα άνθη, σε κάθε τραπέζι υπήρχαν μπουκάλια με κρασί, σαμπάνια, λευκές πετσέτες και χρυσά διακοσμητικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ουσιαστικά έγιναν δύο εκδηλώσεις. Μία το απόγευμα και μία το βράδυ.

Στην δεξίωση μετά το γάμο, το ζευγάρι έκοψε την τετραώροφη τούρτα (κέικ), η οποία ήταν γεμάτη από φρούτα, λευκό γλάσο και έμοιαζε πολύ με αυτήν στο γάμο της Κέιτ, μιας και έτσι το θέλει η παράδοση εκεί.

Την ώρα εκείνη, οι καλεσμένοι «τσίμπησαν» από το μενού, το οποίο περιελάμβανε χτένια και καπνιστό σολομό, καρπάτσιο με μανιτάρια, φρέσκα σκάμπι και σπαράγγια με σάλτσα. 

Σχετικά με την βραδινή δεξίωση, ουσιαστικά επρόκειτο για ένα παραδοσιακό σκωτσέζικο γλέντι, όπου οι καλεσμένοι «τίμησαν» το παραδοσιακό χάγκις, το φουα γκρά και το χαβιάρι.

Μάλιστα, τα 17 κιλά από χαβιάρι ήταν δωρεά από έναν Ρώσο μεγιστάνα, ενώ εκτός από τα παραπάνω υπήρχε άφθονη σαμπάνια και ουίσκι, και άφθονη παρμεζάνα. 

Όσον αφορά τα παιδιά, εκείνα έφαγαν ξεχωριστά από τους «μεγάλους», καθώς γι΄ αυτά υπήρχε μία τεράστια ποικιλία από σάντουιτς.