Τόπο στα νιάτα: Ο Ρότζερ Μουρ είχε… ΛΑΤΡΕΨΕΙ τον Ντάνιελ Γκρεγκ ως Τζέιμς Μποντ

Τόπο στα νιάτα: Ο Ρότζερ Μουρ είχε… ΛΑΤΡΕΨΕΙ τον Ντάνιελ Γκρεγκ ως Τζέιμς Μποντ

Υπήρξε ο «θρυλικός γόης πράκτορας 007», κατά κόσμον «της μεγάλης οθόνης» Τζέιμς Μπόντ όχι για μια, ούτε για δύο, αλλά για επτά ταινίες.

Ήταν υπό τις καθοδηγήσεις της «Μ» για 12 συνολικά ταινίες, επίσημες από τις οποίες ήταν οι 7. Υπήρξε ακόμα εκείνος που παρά τα 58 του χρόνια, είχε ακόμα την ενέργεια, το ύφος και όλα όσα αρμόζουν στον ρόλο του «Μποντ. Τζέιμς Μποντ».

Μέχρι να παραδώσει την σκυτάλη στον Τίμοθι Ντάλτον – είδηση που ανακοινώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου 1985 - ο Μουρ αποσύρθηκε για λίγο καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν εμφανίστηκε σε ταινία μέχρι το 1990. Πολλοί φόρεσαν κοστούμια μετά, πήραν τα εκπληκτικά κρυφά του όπλα, κατέκτησαν γυναίκες με ένα βλέμμα ή μια μόνο ατάκα, έκαναν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ωστόσο, ο «παλαίμαχος» Μουρ ξεχώρισε και έπλεξε το εγκώμιο του κορμιού και του ταλέντου του Ντάνιελ Κρέγκ. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε τον καλύτερο 007.

«Ο Ντάνιελ Κρεγκ; Είμαι φαν του, πιστεύω ότι έχει ξεπεράσει τον Σον Κόνερι. Έβαλε στον ρόλο μια διάσταση πραγματικότητας. Μοιάζει με πραγματικό δολοφόνο. Όταν ο Κρεγκ λέει 'Θα σας σκοτώσω', ξέρεις ότι θα το κάνει», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο γαλλικό περιοδικό Paris Match όταν ρωτηθηκε ποιος είναι ο καλύτερος Τζέιμς Μπόντ.

Προς επίρρωση των παραπάνω, ο 84χρονος σερ είχε γράψει στο βιβλίο του: «Λατρεύω το Casino Royale και τον Ντάνιελ Κρέγκ. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Σίγουρα ο καλύτερος που έχει ποτέ υποδηθεί τον Τζέιμς Μπόντ. Επίσης διαθέτει το καλύτερο κορμί από οποιονδήποτε άλλο Μπόντ».
Και είχε προσθέσει: «Είχαμε τους παραγωγούς πάνω από το κεφάλι μας συνέχεια. Αν και δεν τους πήρα ποτέ στα σοβαρά. Στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι πήρα ποτέ τίποτα στα σοβαρά. Εκτός από το να διασφαλίσω ότι θα πληρωθώ κάθε Παρασκευή».

Τέλος, κοιτάζοντας πίσω στην καριέρα του ως ο πιο διάσημος κατάσκοπος του πλανήτη, δηλώνει: «Τότε μπορούσα να πηδήξω από μια καρέκλα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου διαλυθούν τα γόνατα, να μασήσω μια σκληρή καραμέλα χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου σπάσει το δόντι και να θαυμάσω τις μπούκλες μου και το μαυρισμένος σώμα μου. Ενώ, με ένα απλό σήκωμα του φρυδιού μου, έκανα τους παλμούς των γυναικών σε όλο τον πλανήτη να ανεβαίνουν. Αυτές της μέρες το μόνο πράγμα που μου ανεβάζει τους παλμούς είναι ο βηματοδότης μου».

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top