Για τη σχέση της με τον νέο σύντροφό της, Χρήστο Μπίρμπα, ο οποίος είναι νεότερός της, μίλησε η Αναστασία Περράκη στο «Πρωινό». 

Μετά το χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το μοντέλο έχει γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του, ωστόσο, εξομολογήθηκε πως παρότι έχουν περάσει τέσσερα (4) χρόνια δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

«Δεν θέλω να σου πω τους λόγους. Δεν έχουμε μπει καν στη διαδικασία», επεσήμανε ανάμεσα σε άλλα.

Με τον Ολυμπιονίκη τόνισε πως έχει πλέον τυπική σχέση όσον αφορά το παιδί. «Με το Μιχάλη έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Ακόμα και στο παιδί υπάρχουν πράγματα που τα σκεφτόμαστε διαφορετικά. Οπότε έχουμε τυπικές σχέσεις, γιατί όταν ανοιγόμαστε και συζητάμε πιο πολύ, υπάρχουν προστριβές», εξήγησε.

Η Αναστασία Περράκη δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, Λάουρα Νάργες, αναφέροντας: «Θεωρώ ότι είναι καλά μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος σε αυτό. Από τη στιγμή που το παιδί το δικό μου είναι χαρούμενο, εγώ μένω εκεί».

Υπήρξε όμως κάτι που της είπε το παιδί της και την έφερε σε δύσκολη θέση; «Πρόσφατα ένα παιδάκι της είπε ότι η μαμά της συμμετέχει στο Survivor. Ήρθε στο σπίτι με κλάματα, μου λέει γιατί να το λένε σε εμένα αυτό; Δεν είναι η μαμά μου. Προσπαθώ να της το περάσω με έναν τρόπο και να της πω ότι μπορεί το παιδάκι να μην κατάλαβε… ».

Μάλιστα, δεν δίστασε να ρίξει την μπηχτή της στη συνέχεια όταν τη ρώτησε η Σάσα Σταμάτη αν το κοριτσάκι της βλέπει το Survivor: «Δεν το έβλεπε τουλάχιστον στο σπίτι μας το παιχνίδι»!

Tags: