ΘΕΑΡΑ στα 71 της! Η Σερ έκανε ΤΗΝ εμφάνιση στη σκηνή των Billboards

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στα μίντια «αργοπεθαίνει», αλλά στη σκηνή της μουσικής βραδιάς των Billboard Music Awards, το βράδυ της Κυριακής, έδειξε ότι ζει και βασιλεύει.

Η Cher στα 71 της, εμφανίστηκε και κατέπληξε το κοινό, όχι μόνο με τα αποκαλυπτικά σύνολα, τις διαφάνειες και τα σγουρά της μαλλιά, όπως παλιά, αλλά και με τις ερμηνείες της.

Αφού ερμήνευσε το Believe και το Turn Back Time μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, παρέλαβε το βραβείο Icon Award από τα χέρια της Gwen Stefani και έβγαλε έναν λόγο που συγκίνησε.

«Ήθελα να κάνω, ότι κάνω από την ηλικία των 4. Και το κάνω εδώ και 53 χρόνια. Έκλεισα τα 71 μου χρόνια χτες και μπορώ να κάνω plank για 5 λεπτά, οκ;», είπε. Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου γιατί όταν ήμουν μικρή μου είπε. Δεν θα είσαι η πιο όμορφη, η πιο ταλαντούχα, όμως θα είσαι ξεχωριστή. Όταν γνώρισα τον Sonny μου είπε το ίδιο ακριβώς πράγμα».

«Και δεν υπήρχε τίποτα πάνω μου που να προμηνύει πως θα είμαι ξεχωριστή. Είχα τόση βοήθεια, τους καταπληκτικότερους συνεργάτες. Νομίζω πως η τύχη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μου», πρόσθεσε πριν κλείσει με τις ευχαριστίες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top