Τι είχες Leo, τι είχα πάντα: Χώρισε ΞΑΝΑ ο Ντι Κάπριο

Παρελθόν αποτελεί πια ΚΑΙ η Nina Agdal

Τι είχες Leo, τι είχα πάντα: Χώρισε ΞΑΝΑ ο Ντι Κάπριο

Μιας και «ο αιώνιος εργένης» Τζορτζ Κλούνεϊ σοβαρεύτηκε και… νοικοκυρεύτηκε, μοιάζει να φλερτάρει έντονα με αυτόν τον τίτλο τώρα εκείνος.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μπήκε ξανά στο κλαμπ των single, μιας και, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Νίνα Αγκνταλ.

Ο 42χρονος χολιγουντιανός σταρ χώρισε από τη νεαρή ξανθιά καλλονή, πριν από λίγες ημέρες, ενώ φιλικό πρόσωπο του πρώην ζευγαριού δήλωσε στο αμερικανικό People ότι «παραμένουν φίλοι».

Τι κι αν κάποιοι είχαν βιαστεί να πιστέψουν ότι ίσως αυτή τη φορά ο Leo βρήκε το λιμάνι του, τελικά η ιστορία δεν είχε happy ending.

«Ο Λέο πίστευε ότι η Nina ήταν ένα πολύ κουλ κορίτσι. Έμοιαζε διαφορετικός γιατί ήταν πολύ πιο τρυφερός και ανοιχτός μαζί της από ό,τι είναι κανονικά. Αλλά οι φίλοι του γνώριζαν ότι ούτε αυτή η σχέση του θα κρατήσει!», συμπλήρωσε πηγή στο περιοδικό.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του Di Caprio, δηλώνει στο People ότι ο ηθοποιός δεν ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. «Δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά. Θα συμβεί μια μέρα, αλλά θα πρέπει να είναι κάποια γυναίκα εξαιρετική. Του αρέσει αυτή η προσοχή που λαμβάνει από τις γυναίκες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top