Ο Κέβιν Κόστνερ κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη- Δείτε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει

Ποια είναι η υπόθεση;

Ο Κέβιν Κόστνερ κάνει το ντεμπούτο του στη μικρή οθόνη- Δείτε σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, ο Κέβιν Κόστνερ θα κάνει το ντεμπούτο του και στη μικρή οθόνη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ ηθοποιός θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Yellowstone του Τέιλορ Σέρινταν και της εταιρείας Πάραμαουντ.

Η σειρά περιγράφει την ιστορία της οικογένειας Ντάτον. Ο Τζον Ντάτον διευθύνει το μεγαλύτερο ράντσο στις Ηνωμένες Πολιτείες το οποίο απειλείται διαρκώς από έναν ινδιάνικο καταυλισμό, το πρώτο Εθνικό Πάρκο της Αμερικής και καταπατήσεις γης.

Η σειρά των 10 επεισοδίων, του Τέιλορ Σέρινταν (Σικάριο, Hell or High Water), περιγράφει μία βίαιη μάχη που εκτυλίσσεται μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης. Εκεί όπου οι καταπατητές κερδίζουν δισεκατομμύρια και οι πολιτικοί «πωλούνται και αγοράζονται» από τις πιο μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες του κόσμου.

Εκεί όπου αποτελεί καθημερινότητα το δηλητηριασμένο νερό από τον τρόπο εξόρυξης του πετρελαίου, που μολύνει τον υδροφόρο ορίζοντα. Εκεί βρίσκεται η καλύτερη και η χειρότερη Αμερική και η σειρά την παρουσιάζει μέσα από τα μάτια μιας οικογένειας που αντιπροσωπεύει και τις δύο όψεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top