Ξεφορτώνεται το παρελθόν της η Αθηνά η Ωνάση-ΔΕΙΤΕ για πόσα εκατομμύρια πούλησε τους στάβλους που απέκτησε με τον Αλβάρο

Μετά το διαζύγιό τους

Ξεφορτώνεται το παρελθόν της η Αθηνά η Ωνάση-ΔΕΙΤΕ για πόσα εκατομμύρια πούλησε τους στάβλους που απέκτησε με τον Αλβάρο

Να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της θέλει η Αθηνά Ωνάση αλλά και να… ξεφορτωθεί το «παρελθόν» της και… ό,τι θυμίζει εκείνο μετά το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Σύμφωνα με την Real News, η χρυσή κληρονόμος πούλησε τους περίφημους στάβλους του Γουέλινγκτον στη Φλόριντα έναντι 12,75 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μαζί με τους συγκεκριμένους στάβλους, προς πώληση ήταν και μια πολυτελή βίλα 25 στρεμμάτων όπου διέμενε με τον πρώην σύζυγό της, για την οποία η χρυσή κληρονόμος ζητάει 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τη δικαστική τους διαμάχη, ο Ντόντα εδώ και καιρό χαμογελάει ξανά αφού έχει προχωρήσει τη ζωή του στο πλευρό της Βραζιλιάνας παρουσιάστριας, Denise Severo.

Μάλιστα, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr δεν έχει σταματήσει να διατυμπανίζει τη νέα του σχέση στα social media.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση φλερτάρει με εκατομμυριούχο από το Μιλάνο, τον οποίο γνώρισε σε φιλανθρωπικό γκαλά πριν από λίγους μήνες. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top