Την ώρα που η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι σε εξέλιξη και ενώ ο Ντόντα δεν έχει σταματήσει να «διατυμπανίζει» τη σχέση του με την νέα σύντροφό του, η χρυσή κληρονόμος φαίνεται να παίρνει το αίμα της πίσω.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο άνδρας που φέρεται να έχει μπει στη ζωή της Αθηνάς, είναι ένας Ιταλός εκατομμυριούχος ο οποίος είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμος και αθλητικός τύπος. Και φυσικά του αρέσει πολύ η ιππασία αλλά μόνο ως χόμπι.

Η έδρα των επιχειρήσεών του είναι το  Μιλάνο και σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στα πηγαδάκια του διεθνούς jet set γνωρίστηκε με την Ωνάση πριν από μερικούς μήνες σε φιλανθρωπικό γκαλά.

Το ειδύλλιο βρίσκεται ακόμη στα πρώτα του βήματα και το γνωρίζουν ελάχιστα πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος της Αθηνάς Ωνάση και κάποιοι πολύ στενοί συνεργάτες της.

Αν οι φήμες ισχύουν, η χρυσή κληρονόμος δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω της το παρελθόν της και να γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.