ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο αδερφός της Πάρις Χίλτον γιατί… ΔΙΕΡΡΗΞΕ το σπίτι της πρώην του!

Δείτε τι έγινε

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο αδερφός της Πάρις Χίλτον γιατί… ΔΙΕΡΡΗΞΕ το σπίτι της πρώην του!

Μπορεί να είναι μέλος μιας από τις πλέον ευκατάστατες οικογένειες, αλλά τελικά αυτά που θέλει εκείνος δεν μπορεί να τα έχει με τα χρήματα των δικών του.

Ο Conrad Hilton, ο μικρός αδερφός της Paris Hilton, έχει… τρεχάματα με τον νόμο μιας και, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TMZ συνελήφθη στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στο σπίτι της πρώην του, Hunter Daily Salomon.

Είχε εκδοθεί δικαστική εντολή που προέβλεπε να μένει μακριά της, αλλά εκείνος δε συμμορφώθηκε.

Μάλιστα, πριν πάει σπίτι της είχε κάνει στάση στο σπίτι του πατέρα τους από το οποίο αποχώρησε με την Bendley του, γεγονός που εκτόξευσε την εγγύηση του για να αφεθεί ελεύθερος στα 60.000 ευρώ.

Η πρώην του μετά τον χωρισμό τους το Μάιο του 2015, είχε εντολή από το δικαστήριο για να μην την πλησιάζει καθώς την παρενοχλούσε και είχε διαρρήξει ξανά τότε το σπίτι της.

«Περνούσε πολύ δύσκολα, οπότε δεν ήθελα να το κάνω μεγάλο θέμα, γι’ αυτό δεν τηλεφωνούσα στην αστυνομία. Η φυλακή δεν είναι για ανθρώπους στους οποίους κάτι συμβαίνει στο μυαλό τους. Δεν είναι για κάποιον που χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε η μητέρα της Hunter στο TMZ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top