Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ:Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια και το δώρο των 10.000 δολαρίων!

Στο πλευρό αδέσποτων το ερωτευμένο ζευγάρι

Αμάλ & Τζορτζ Κλούνεϊ:Το πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια και το δώρο των 10.000 δολαρίων!

H Aμάλ Κλούνεϊ δεν κρύβει τον έρωτα της για τον σύζυγο της Τζορτζ Κλούνεϊ. Μόλις λίγα 24ωρα πριν η έγκυος σε δίδυμα σύζυγος του 56χρονου σταρ του έκανε μια τούρτα δώρο αποδεικνύοντας ότι πέρα από νομικές γνώσεις διαθέτει και πηγαίο χιούμορ.

Με τη βοήθεια των επώνυμων, εξίσου διάσημων με τους ίδιους, φίλους τους η Κλούνεϊ έστειλε στον σύντροφο της αλλά και τον συνέταιρο και φίλο του Rande Gerber, σύζυο της Σίντι Κρόφορντ και συνιδρυτής της τεκίλα που εμπορεύονται, μια τούρτα με ευχές για καλή ζωή με ευτυχισμένη μέθη .

Ο Gerber έγινε 55 ετών στις 17 Απριλίου και η Κλούνεϊ φρόντισε να ευχηθεί και στους δύο φίλους. Πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρουν ότι η Κρόφορντ και ο σύζυγος της ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να κάνουν πάρτι-έκπληξη στον Κλούνεϊ. 

"Ο Τζορτζ είναι μάστορας στο photobomb" έγραψε η Κρόφορντ σε ανάρτηση της στο Instagram με τον Κλούνεϊ να αποδεικνύει ότι πέρα από πολιτικοποιημένος είναι και χιουμορίστας. Επιπλέον είναι και φιλόζωος.


Λίγο πριν από τη γέννηση των διδύμων τους, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στα αδέσποτα, προσφέροντας 10.000 δολάρια σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων.

Το κέντρο που τους τράβηξε την προσοχή για το έργο που επιτελείται εκεί είναι το Camp Cocker Rescue στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των δωρητών μέσα από ανακοίνωση Τύπου, στην οποία ευχαριστούν θερμά τον γνωστό ηθοποιό και τη σύζυγό του.

''Δύο δωρητές γενναιόδωροι άκουσαν για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν εννέα από τους σκύλους, οι οποίοι μόλις είχαν διασωθεί. Μπορείτε να φανταστείτε σε ποιο βαθμό εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ποιοι ήταν οι δωρητές που έδωσαν 10.000 δολάρια για τους μικρούς μας σκύλους" αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ζητούν ακόμα από άλλους φιλόζωους να συνεισφέρουν επίσης για να συμβάλλουν οικονομικά στη φροντίδα των μικρών τετράποδων και φυσικά ευχαριστούν το διάσημο ζευγάρι για τη δωρεά.

Για μία ακόμη φορά το διάσημο ζευγάρι έδειξε ότι δεν διστάζει να δείξει γενναιοδωρία για τους σκοπούς που υποστηρίζει κατά καιρούς και δεν είναι λίγοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top