Κούγιας για υπόθεση Λόχαν: Καλέσαμε την πλευρά Παπαγεωργίου σε εξωδικαστική επίλυση αλλά δεν ήρθε

Διαβάστε την ανακοίνωση

Κούγιας για υπόθεση Λόχαν: Καλέσαμε την πλευρά Παπαγεωργίου σε εξωδικαστική επίλυση αλλά δεν ήρθε

«Φουντώνει» όπως όλα δείχνουν η δικαστική κόντρα της Λίντσεϊ Λόχαν με τον πρώην σύντροφό της, Ντένη Παπαγεωργίου με αφορμή το club «Lohan» στο Γκάζι.

Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η σταρ πριν μερικούς μήνες απέκτησε το δικό της νυχτερινό μαγαζί, που φέρει το όνομα της, ενώ πίσω από αυτήν την επιχειρηματική κίνηση, είναι και ο Έλληνας επιχειρηματίας.

Στα τέλη του Απρίλη, έγινε γνωστό, μέσω του δικηγόρου της ηθοποιού στην Ελλάδα, Αλέξη Κούγια, πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του club, τις οποίες θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως. 

Σήμερα, ο Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση του, κάνει γνωστό πως έχει σταλεί εξώδικο πρόσκληση προς την εταιρεία διαχείρισης του κέντρου διασκέδασης Lohan NightClub, το νόμιμο εκπρόσωπό της και τον κ. Ντένη Παπαγεωργίου, προκειμένου να συναντηθούν και να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών μεταξύ αυτών και της Lindsey Lohan. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Κούγια, αυτό το ραντεβού ήταν σήμερα 8/5, αλλά τα προσκληθέντα πρόσωπα δεν προσήλθαν.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση: 

«Κατόπιν εντολής της κυρίας Lindsay Dee Lohan κοινοποιήσαμε στις 05/05/2017 με δικαστικό επιμελητή εξώδικο πρόσκληση προς την εταιρεία διαχείρισης του κέντρου διασκέδασης Lohan NightClub, το νόμιμο εκπρόσωπό της και τον κ. Ντένη Παπαγεωργίου, προκειμένου να έχουμε μια συνάντηση μαζί τους σήμερα, 08/05/2017 και ώρα 12.30μμ, στο Δικηγορικό μας Γραφείο και να επιχειρηθεί εξωδικαστική επίλυση των διαφορών μεταξύ αυτών και της εντολέως μας, πλην όμως τα ανωτέρω προσκληθέντα πρόσωπα δεν προσήλθαν στον ανωτέρω ορισθέντα τόπο και χρόνο και για το λόγο αυτό η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε, ούτε και υπήρξε έστω κάποια τηλεφωνική ανταπόκριση εκ μέρους τους για πραγματοποίηση της συνάντησης σε μελλοντικό χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Παπαγεωργίου σε συνέντευξή σε μεγάλη εφημερίδα είχε εκφράσει το παράπονο ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με το δικηγορικό γραφείο στην Αγγλία που είχε υποδείξει η κυρία Lohan, και είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την ανάθεση της εκπροσώπησης της κυρίας Lohan στο δικό μας δικηγορικό γραφείο.

Αθήνα, 08/05/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας». 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top