Στην τελική ευθεία για τον ημιτελικό της Eurovision η Ντέμυ

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Με συνεχείς πρόβες η Ντέμυ και η ελληνική αποστολή στο Κίεβο προσπαθούν να κατακτήσουν την Ευρώπη.

Με την σκηνή της γιουροβιζιον να γεμίζει από το υδάτινο στοιχείο η φετινή μας εκπρόσωπος δεν σταματάει λεπτό για να παρουσιάσει την τρίτη το βράδυ το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι συμβουλές του Φωκά Ευαγγελινού που παρακολουθεί τις πρόβες και προσέχει όλες τις λεπτομέρειες είναι συνέχεις

Η Ντεμυ θα εμφανιστεί στην σκηνή της γιουροβιζιον δέκατη  στην σειρά με στόχο να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 13 Μάιου.

Και από την σκηνή της γιουροβίζιον στην ελληνική πρεσβεία και τους κοντά στους Έλληνες ομογενείς της Ουκρανίας. Η Ντέμη και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή συναντήθηκαν με τον Έλληνα πρέσβη στο Κίεβο.

Στην συνάντηση και ο αντιπρόεδρος τους ιδρύματος Μπουμπουρα που στηρίζει την ελληνική συμμετοχή. Στα ουκρανικά τηλεοπτικά δίκτυα υπάρχει διαφημιστικό trailer του «This Is Love», όπου ζητά από τους τηλεθεατές να στηρίξουν με την ψήφο τους τη συμμετοχή μας, ψηφίζοντας το τραγούδι νο10.

Τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα να περνάει στον τελικό ωστόσο η ελληνική αποστολή δεν εφησυχάζει καθώς στον ημιτελικό μας υπάρχουν πολλά φαβορί . 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top