Γνωστή ηθοποιός ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: Βγήκα από το μαιευτήριο μόνο με δυο κιλά παραπάνω

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 Αν και είναι 44, πριν από σχεδόν δύο μήνες κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά τους καρπούς του έρωτά της με τον σύζυγό της.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τα δίδυμα αγοράκια της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, αλλά και για τα κιλά και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης στην κάμερα εκπομπής.

«Είναι 43 ημερών. Όχι, δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Ήταν από διαφορετικό σάκο. Τα κιλά που πήρα ήταν μόνο των παιδιών. Βγήκα από το μαιευτήριο σχεδόν στα κιλά μου με δυο κιλά παραπάνω», είπε η ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου».

Μάλιστα, εξήγησε ότι η εγκυμοσύνη της μόνο εύκολη δεν ήταν: «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη. Με το που γέννησα τα ξέχασα όλα δηλαδή εάν τώρα μου έλεγες, “Θα το ξανάκανες”; Θα σου έλεγα, “Ναι φυσικά δεν ήταν τίποτα”. Ήμουν στο κρεβάτι τέσσερις μήνες. Νεύρα δεν είχα, που και που με έπιανε έτσι μια μελαγχολία. Είχα μία μεγάλη σιγουριά για αυτό που μου συμβαίνει, είχα μια μικρή ανησυχία, όχι φόβο, επειδή ήταν δύσκολη η εγκυμοσύνη, μήπως αυτό επηρεάσει τα παιδιά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top