Νατάσσα Μποφίλιου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά- Αποκάλυψε ότι συζεί μαζί του

Σε συνέντευξή της

Νατάσσα Μποφίλιου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά- Αποκάλυψε ότι συζεί μαζί του

Μπορεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, η Νατάσα Μποφίλιου, σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις της, μίλησε για τη σχέση της και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά  είναι ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Κορτσέλης με τον οποίο η τραγουδίστρια κάνει πολύ σπάνια δημόσιες εμφανίσεις.

 «Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό» είπε, στο κυπριακό περιοδικό Omikron, η Νατάσσα και, αναφερόμενη στον Χρήστο, συμπλήρωσε: «τώρα, υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα».

Ερωτηθείσα αν θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι συζεί μαζί με τον αγαπημένο της: «είμαι με το σύντροφό μου αρκετά χρόνια, ζούμε μαζί. Έχουμε μια οικογένεια με τον τρόπο μας».

Τέλος, πιστή στο να μην απασχολεί τα φώτα με τα προσωπικά της, επισημαίνει πως η ενασχόληση των μέσων με την ζωή της «δεν θα γίνει με έναν κίτρινο τρόπο» και συμπληρώνει: «απ’ την άλλη, είμαι 34 επομένως θεωρώ λογικό κάποιος να με ρωτάει αν θα κάνω παιδί κι αν θα παντρευτώ. Δεν με έχει κάνει κανείς να νιώσω ότι ρωτάει κουτσομπολίστικα ή κίτρινα. Ούτε θα απαντούσα σε κάτι πιο πικάντικο!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top