ΔΙΑΣΗΜΗ ποπ σταρ ΣΟΚΑΡΕΙ: «Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν το έχω ξανακάνει»

Ο λόγος για την Μάιλι Σάιρους

ΔΙΑΣΗΜΗ ποπ σταρ ΣΟΚΑΡΕΙ: «Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν το έχω ξανακάνει»

«Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω». Ναι υπάρχει ποπ σταρ που έκανε δημόσια αυτή τη δήλωση και δεν είναι άλλη από την Μάιλι Σάιρους.

Η Μάιλι παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Bilboard ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε, ακόμα, για το νέο της σιγκλ «Μαλιμπού», για το οποίο πηγή έμπνευσης στάθηκε ο αγαπημένος της Λίαμ Χέμσγουορθ και όπως είπε όταν κάποιοι είπαν πως αυτό το κομμάτι μπορεί να χαρακτηριστεί ως «συναισθηματικό», τους απάντησε πως «θέλω να φέρω πίσω τη δύναμη στη σχέση μου».

Παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό τους το 2013 «έπρεπε να αλλάξω τόσο πολύ» και πρόσθεσε ότι «η αλλαγή για κάποιον άλλον, όχι για σένα, είναι τόσο δύσκολη. Ξαφνικά είναι σαν: Δεν σε αναγνωρίζω πια. Πρέπει να ξαναγνωριστούμε».

Η Μάιλι και ο Λίαμ άρχισαν να βγαίνουν το 2013, όμως λίγο αργότερα χώρισαν για να επανασυνδεθούν το 2016 και όπως ανέφερε τον περασμένο μήνα η ιστοσελίδα HollywoodLife το ζευγάρι ελπίζει στο μέλλον να επισημοποιήσει τη σχέση του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top