Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Πρέκα! (ΦΩΤΟ)

Η γνωριμία, ο έρωτας και η πρόταση γάμου

 Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Κώστα Πρέκα! (ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας Πρέκας κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πάντες πριν από λίγες ημέρες όταν ανακοίνωσε πως σκοπεύει να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή του και να παντρευτεί στα 75 του!

Κανείς δεν γνώριζε ποια είναι η γυναίκα που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του γνωστού ηθοποιού.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «Άποψη» είναι η Μαίρη Βιντιάδου. Ο ηθοποιός και η γνωστή κυρία  των δημοσίων σχέσεων γνωρίστηκαν όταν εκείνη μαζί με την ομάδα της, πριν από μερικούς μήνες, ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου του στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η  καθημερινή τους τριβή λόγω της δουλειάς τον έκανε να την ερωτευτεί. Για να την κατακτήσει τις έγραφε δεκάδες τρυφερά ποιήματα. Με την πάροδο του χρόνου άρχισαν να έρχονται πιο κοντά, και να μοιράζονται στιγμές και εκτός δουλειάς, όπως βόλτες σε ταβερνάκια μαζί με φίλους τους.

Η κ. Βιντιάδου ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν στο πλευρό του ηθοποιού όταν νοσηλεύτηκε πριν από μερικές μέρες ενώ δεν θα λείπει από δίπλα του τη Δευτέρα που θα υποβληθεί σε επέμβαση διπλού bypass στην καρδιά του.

Αυτό το γεγονός έκανε τον κ. Πρέκα να πάρει την απόφαση και να της κάνει πρόταση γάμου. Οι πηγές της εφημερίδας λένε ότι το «ναι» ή το «όχι» στην πρόταση θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της επέμβασης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top