Εκτός εαυτού βγήκε η Σοφία Βεργκάρα με δημοσίευμα που την θέλει να μην είναι μαζί πια με τον Τζόι Μανιανέλο, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν απόμόλις 16 μήνες.

Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κολομβιανή ηθοποιός θέλησε να διαψεύσει το δημοσίευμα του περιοδικού Star, γράφοντας: «Ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος είναι ηλίθιος. Αφού αποφάσισε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το χέρι μου για να δημιουργήσει ψευδείς ειδήσεις, θα έπρεπε να σιγουρευτεί ότι έχει κάνει το ίδιο και με όλες τις άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media από εκείνη τη βραδιά στη Ρώμη, στις οποίες το φοράω. Επιπλέον, ο άντρας με τον οποίο υποτίθεται ότι απάτησα τον σύζυγό μου είναι ο φίλος μου και παραγωγός της ταινίας Bent, ο οποίος μία εβδομάδα αργότερα ήρθε στο σπίτι μου και γιορτάσαμε όλοι μαζί το Πάσχα», έγραψε.

Αντέδρασε όμως και ο σύζυγος της, ο οποίος έγραψε: «Ήταν μεγάλη έκπληξη που η Star δημιούργησε ένα ψεύτικο στόρι και χρησιμοποίησε το Photoshop για να αφαιρέσει τη βέρα από το χέρι της συζύγου μου για να πουλήσει. Κάντε μια χάρη στην ανθρωπότητα και μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους».

Tags: