Η Λίλα Γκρέις, είναι η κόρη της Κέιτ Μος και πως γίνεται να μην έχει πρότυπο την μητέρα της!

Μόλις στα 14 της, η ίδια ποζάρει με την φίλη της Στέλλα για χάρη του βρετανικού brand Braid Bar, φορώντας ένα γκρι φούτερ του.

Ωστόσο, αν και αναμενόμενη κίνηση, η Λίλα έκανε προς έκπληξη όλων την δική της επανάσταση.

Κοτσιδάκια στα μαλλιά, αμακιγιάριστο πρόσωπο, σιδεράκια στα δόντια και απλή, καθημερινή πόζα... όπως δηλαδή θα ήταν οποιοδήποτε κορίτσι στην ηλικία της. 

Κάτι τέτοιο, βέβαια, μπορεί να ήταν και ο όρος της Κέιτ Μος προς την κόρη της, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν την έχει αποτρέψει από το να ασχοληθεί με την μόδα.

Και μπορεί σε αυτόν τον χώρο η Κείτ Μος να οφείλει την επιτυχία της και την δημόσια αναγνωρισιμότητα της, αλλά μέχρι ενός σημείου οφείλει και την... καταστροφή της.

Δεν έχουν ακουστεί λίγα άλλωστε για το σούπερμοντελ των ‘90s με τις καταχρήσεις, την άτακτη προσωπική ζωή και τις τολμηρές της εμφανίσεις να έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τον διεθνή Τύπο.

Αυτό, η Κέιτ Μος ήταν κάτι που γνώριζε μιας και η ίδια όντως προστάτεψε την κόρη της μέχρι ένα σημείο από την «κατάρα» του να είσαι παιδί διάσημου.

Η Κέιτ Μος, λοιπόν, δεν είχε επιτρέψει στον Τύπο να δείξει το πρόσωπό της Λίλα, ως παρανυμφάκι στον γάμο της, ενώ την έχει αφήσει να κάνει συμβόλαιο ως μοντέλο μόνο στο πρακτορείο που διατηρεί η ίδια.

Όλη η αυστηρότητα βέβαια φαίνεται πως υποχώρησε μετά το εξώφυλλο του στην ιταλική Vogue τον περασμένο Ιούνιο, όπου μάνα και κόρη ποζάρουν αγκαλιά, δείχνοντας πως είναι πλασμένες για να είναι όμορφες!