Η Τζάνετ Τζάκσον επιβεβαιώνει το διαζύγιο της και επιστρέφει στη σκηνή!

«Συνεχίζω την περιοδεία μου, όπως είχα υποσχεθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη»

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τζάνετ Τζάκσον ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει εντός του έτους στη μουσική σκηνή, με μια νέα περιοδεία στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αφού είχε διακόψει πέρσι τις εμφανίσεις της για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σε ένα βίντεο που απευθύνεται στους θαυμαστές της, η ποπ σταρ επιβεβαιώνει και τα δημοσιεύματα που την έφεραν να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Ουίσαμ αλ Μάνα από το Κατάρ.

«Ναι, χώρισα από τον σύζυγό μου, είμαστε στα δικαστήρια και τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του Θεού».

Η 50χρονη Τζάκσον διέκοψε πέρσι αιφνιδιαστικά την περιοδεία της λόγω μιας "αιφνίδιας αλλαγής" στα σχέδιά της να αποκτήσει οικογένεια. Ήταν έγκυος και φέτος τον Ιανουάριο γέννησε τον γιο της, τον Έισα.

«Συνεχίζω την περιοδεία μου, όπως είχα υποσχεθεί. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη» πρόσθεσε, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για την υπομονή τους και την υποστήριξή τους.

Η Τζάνετ Τζάκσον, το νεότερο μέλος της οικογένειας Τζάκσον, θα ξεκινήσει τη νέα περιοδεία της, που θα φέρει την ονομασία State of the World, στις 7 Σεπτεμβρίου στο Λαφαγιέτ της Λουιζιάνας.

Η επιστροφή της Τζάνετ Τζάκσον μετά τη γέννηση του πρώτου της απογόνου, του Έισα δεν εντυπωσιάζει. «Το μωρό μου και εγώ μετά από έναν υπνάκο» έγραψε στο Twitter της στο πρώτο κοινό της selfie με το μωρό που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της και κροίσο των τουριστικών επιχειρήσεων Ουίσαμ αλ Μάνα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2012, αλλά πλέον θα τραβήξουν πορείες χωριστές, μεγαλώνοντας ωστόσο και οι δύο το παιδί τους.

Ο χωρισμός ήρθε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού τους. «Προέρχονται από πολύ διαφορετικούς κόσμους» σχολίασε πηγή που πρόσκειται στην οικογένεια των Jackson στο περιοδικό People.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top