Aποκλειστικές ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ πώς η Νάντια Μπουλέ μεταμορφώθηκε σε Εβίτα Περόν- To star.gr στις πρόβες του θρυλικού μιούζικαλ

Κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη

Aποκλειστικές ΦΩΤΟ: ΔΕΙΤΕ πώς η Νάντια Μπουλέ μεταμορφώθηκε σε Εβίτα Περόν- To star.gr στις πρόβες του θρυλικού μιούζικαλ

Η πολυβραβευμένη rock opera των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber “Εvita”, ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ, που στην Ελλάδα είδε το κοινό στις αρχές της δεκαετίας του ’80 με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, θα ανέβει ξανά και κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Μαΐου.

Στον ομώνυμο ρόλο η Νάντια Μπουλέ η οποία είναι πολύ ενθουσιασμένη και έτοιμη για τον ρόλο- πρόκληση που θα υποδυθεί για 20 μόνο παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το star.gr βρέθηκε στις πρόβες και την προετοιμασία της φωτογράφισης της παράστασης όπου η Νάντια μεταμορφώθηκε σε Εβίτα Περόν.

Από τα πιο χαρακτηριστικά της Εβίτας ήταν τα ξανθά μαλλιά της που συνήθιζε σχεδόν πάντα να τα χτενίζει κότσο. 

Tο έργο της μεταμόρφωσης ανέλαβε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όπως βλέπεις στις αποκλειστικές φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Στο πλευρό της Νάντιας ως Τσε θα βρίσκεται ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ενώ την σκηνοθεσία έχει ο Δημήτρης Μαλισσόβας. 

Το μιούζικαλ Evita, σκιαγραφεί την προσωπικότητα της Εvita Peron, μιας γυναίκας με δυναμική και έντονη προσωπικότητα, μιας γυναίκας σύμβολο, η οποία λατρεύτηκε ως «Αγία» ενός ολόκληρου λαού.

Σύζυγος του πρώην Αργεντίνου δικτάτορα Juan Peron, η Εvita, ακολούθησε μια μεγαλειώδη πορεία. Αυτή την πορεία από την ταπεινή καταγωγή μέχρι τον πλούτο και τη δύναμη αφηγείται το θρυλικό πλέον μιούζικαλ “Evita”.

Στην παράσταση της Αλίκης Βουγιουκλάκη τον Τσε είχε υποδυθεί ο Βλάσης Μπονάτσος.

Τον ρόλο της Εβίτα ενσάρκωσε στο σινεμά η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαντόνα. Η κινηματογραφική του μεταφορά από τον Άλαν Πάρκερ πριν 20 χρόνια, είχε κερδίσει και ένα βραβείο Oscar.

Το μιούζικαλ περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ όπως τα «Don’t cry for me Argentina», «You must love me» (Oscar καλύτερου τραγουδιού από την ταινία), «On This Night of a Thousand Stars» κ.α.

Την Eva Peron, έχουν ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικοθεατρικής σκηνής όπως η Elaine Paige, η Patti LuPone, η Elena Roger και η Madonna!

To 2012, η «Evita» ανέβηκε στο Broadway με πρωταγωνιστή τον Ricky Martin ενώ την περίοδο 2013 - 2014, το μιούζικαλ επανήλθε στην Αγγλία.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top