Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διαδήλωσε εναντίον του Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Πρώτος στην πορεία κρατούσε πανό και φώναζε συνθήματα

Την πλάτη στους δημοσιογράφους και στο Hollywood γύρισε ο Ντόναλντ Τραμπ και αντί να παραβρεθεί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου μίλησε σε υποστηρικτές του στην Πενσυλβάνια.

Την ίδια ώρα στην Ουάσιγκτον, διαδηλωτές, αναμεσά τους και ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν κατά του Τραμπ και της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Οι διαδηλωτές, με πρώτο και καλύτερο τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό κρατούσαν πανό και φώναζαν: «Δε θα φύγουμε από εδώ. Καλωσόρισες στην 100η σου μέρα».

Το αυτί του Τραμπ όμως δε φαίνεται να ιδρώνει. Για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια το ετήσιο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου έγινε χωρείς τον Αμερικανό πρόεδρο.

Εκείνος επέλεξε να γιορτάσει τις 100 μέρες της θητείας του και τα... επιτεύγματά του μιλώντας στους υποστηρικτές του στην Πενσυλβάνια , χωρίς τους δημoσιογράφους για τους οποίους μάλλον δε τρέφει καμία συμπάθεια.

«Έχουν συγκεντρωθεί για το δείπνο των ανταποκριτών του Λ. Οίκου χωρίς τον πρόεδρο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος  από το να είμαι 100 μίλια μακριά από το βάλτο της Ουάσιγκτον, περνώντας το βραδύ μου με όλους εσάς και με ένα πολύ μεγαλύτερο πλήθος και πολύ καλύτερους ανθρώπους», είπε.

Οι ανταποκριτές και παρευρισκόμενοι χολιγουντιανοί αστέρες πάλι τον στόλισαν καταλλήλως και με...χιούμορ.

Πάντως τα ευτράπελα δεν έλειψαν από τη συγκέντρωση Τραμπ. Κάποιοι σήκωσαν τα χέρια τους στα οποία κρατούσαν ρωσικές σημαίες, με το όνομα του Αμερικανού προέδρου γραμμένο σε αυτές. Ο πρόεδρος έγινε έξαλλος και απαίτησε να τους διώξουν.

Την ίδια ώρα η σύζυγός του Μελάνια, κομψή και ανοιξιάτικη, έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων σε κήπο στην ταράτσα παιδιατρικού νοσοκομείου στην Ουάσιγκτον.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top