Αντίο στην εργένικη ζωή θέλουν οι φήμες να λέει η Δήμητρα Ματσούκα, καθώς φαίνεται ότι είπε το μεγάλο «ναι» στον Πέτρο Κόκκαλη.

Όπως αναφέρει η Real Life η ηθοποιός είχε αιφνιδιαστεί από την πρόταση του καλού της και ενώ ήταν ενθουσιασμένη δεν του είχε απαντήσει.

Μιλώντας όμως σε δικά της πρόσωπα αποκάλυψε πως είπε το μεγάλο «ναι» με όλη της την καρδιά, αφού στο πρόσωπο του Πέτρου Κόκκαλη έχει βρει τον κατάλληλο άντρα για να προχωρήσει και να κάνει το μεγάλο βήμα.

Θα είναι άραγε ο επόμενος ρόλος της, αυτός της νύφης; Κανείς δεν ξέρει για την ώρα πόσο σύντομα θα προχωρήσουν στην κίνηση αυτή και όλα είναι ανοιχτά.

Το ζευγάρι προσέχει πάρα πολύ τις κοινές του εμφανίσεις και αποφεύγει τις εξόδους σε μέρη όπου γνωρίζει πως μπορεί να έρθει τετ α τετ με κάμερες και δημοσιογράφους.

Τώρα μάλιστα που η Δήμητρα Ματσούκα έχει ολοκληρώσει τις θεατρικές της υποχρεώσεις αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον αγαπημένο της.

Τους αρέσει να απολαμβάνουν το δείπνο τους σε ατμοσφαιρικά εστιατόρια και να πίνουν το ποτό τους σε ήσυχα μπαράκια, ενώ πολύ συχνά κάνουν και ρομαντικές εξορμήσεις στην εξοχή. 

Tags: